Chcela by som vás poprosiť o radu, nepoužívala som doteraz internet banking a chcela by som uskutočniť prevod. Ak máte niekto účet v SLSP pomôžete mi ako to tám nájsť? Mám tam na výber len Trvalý príkaz, Inkaso - súhlas, a termínovaný vklad, potrebujem je
no práveže tú tuzemskú platbu som skúšala a nič mi to neurobilo, peniaze sa odrátajú po čase či ako? Výpis mi neukazuje a išla som presne podľa krokov a nič
tam zadas cislo uctu a kod banky..potom ciastku a ak ten komu to posielas vyzaduje konstantny, variabilny alebo specificky symbol tak aj to...to ti dotycny povie co tam mas zadat ak to treba aby on vedel ze to je od teba...
potom das podpisat teraz a tam zadas ten kod z grid karty..
potom sa prepnes v "Údaje o účte" na "Príkazy z EB" a tam vidis komu kedy a kolko si poslala...pokial to neni zrealizovane mozes to este zrusit...samozrejme to chvilu trva takze ti to nestrhne hned...zalezi od toho do akej banky posielas...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
v sekcii "Platby z účtu" kliknes na "Tuzemská"
tam zadas cislo uctu a kod banky..potom ciastku a ak ten komu to posielas vyzaduje konstantny, variabilny alebo specificky symbol tak aj to...to ti dotycny povie co tam mas zadat ak to treba aby on vedel ze to je od teba...
potom das podpisat teraz a tam zadas ten kod z grid karty..
potom sa prepnes v "Údaje o účte" na "Príkazy z EB" a tam vidis komu kedy a kolko si poslala...pokial to neni zrealizovane mozes to este zrusit...samozrejme to chvilu trva takze ti to nestrhne hned...zalezi od toho do akej banky posielas...