Zdravím, mám internet v mobile, konkrétne Sony ericsson mix walkman w113i, a nemám šajnu ako z tohto čuda dostať ten internet do nb. Stiahla som si aj SE pc suite, ale v ňom mi ten telefón nechce rozoznať. Neviete mi niekto poradiť, aký je problém, popríp
Mobil --> ntb - hladaj funkciu zdielany pristupovy bod, ak mas android. Tym spravis z mobilu wifi vysielac. Len mobilny internet ma vacsinou obmedzene data, a taky youtube ti rychlo prekroci pausal.
Ntb --> mobil, skus vytvorit ad-hoc siet, pricom das zdielat kablove pripojenie. Pre upresnenie, kablom privedies internet do ntb a cez wifi ho budes distribuovat. Ak ti ad-hoc nepojde tak existuje program connectify s ktorym sa ti to urcite podari. Akurat ak budes pouzivat neplatenu verziu tak ta bude otravovat vela reklam a asi kazde 2 hodiny sa ti connectify vypne a musis ho zapnut. Ale da sa s tym zit
a to bluetooth, to by slo, teoreticky, uz len najst dobry navod how to
no a mozno by bolo lahsie pripojit to usb kablom, nech to ma smrnc a to pc suite to snad aj rozozna ehm, co tak net cez pracku alebo rychlovarnu kanvicu, neskusala si?
@relativelysarcastic co sa tyka toho androshitu vzdy lepsi ako jablko. Apple je tak silne orientovany sam na seba ze ja osobne by som to nikdy nepouzival.
Ja osobne som zastanca otvoreneho kodu, ale to uz nepatri do tohto fora
Co sa tyka toho bluetooth to by mozno aj slo len to nieje technologia na prenos vyssimi rychlostami a dosah je tiez maly.
@sylver987 ako ja som v zivote nepouzil pre vlastne potreby ani jedno a tiez "lubim" nacate jablka len ten fon nema android a aj keby mal, asi by tam bola potrebna moznost hotspotu, ci? take ubuntu v mobile, aj by som skusil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ntb --> mobil, skus vytvorit ad-hoc siet, pricom das zdielat kablove pripojenie. Pre upresnenie, kablom privedies internet do ntb a cez wifi ho budes distribuovat. Ak ti ad-hoc nepojde tak existuje program connectify s ktorym sa ti to urcite podari. Akurat ak budes pouzivat neplatenu verziu tak ta bude otravovat vela reklam a asi kazde 2 hodiny sa ti connectify vypne a musis ho zapnut. Ale da sa s tym zit
a to bluetooth, to by slo, teoreticky, uz len najst dobry navod how to
no a mozno by bolo lahsie pripojit to usb kablom, nech to ma smrnc a to pc suite to snad aj rozozna ehm, co tak net cez pracku alebo rychlovarnu kanvicu, neskusala si?
Ja osobne som zastanca otvoreneho kodu, ale to uz nepatri do tohto fora
Co sa tyka toho bluetooth to by mozno aj slo len to nieje technologia na prenos vyssimi rychlostami a dosah je tiez maly.