Ahojte, viete mi tak cca povedať ako dlho mi vydrží 100MB internet v mobile, ak ho používam len na chatovanie na FB? a ak si vyčerpám limit, príde mi nejaká sms, či sa mi automaticky počítajú poplatky navyše? Mám Telekom. Ďakujem
ja neviem , ja som dal raz za 2 dni 2,9GB ale to som pozeral aj videa na youtube v HD .. ale moj rekord je cez wifi 20,5GB som stahoval P v škole cez rycchlu wifinu
no, tu to záleží od toho, či sa na tom FB budeš stretať s veľa fotkami alebo nie (tie ti zoberú najviac dát na F ...
aj ja mám ten istý internet od Telekomu keď prekročíš 90% voľných dát, tak ti pošlú bezplatnú varovnú SMS, ktorá ťa upozorní... to je z ich strany super, Orange takéto výstrahy pre svojich zákaznikov nerobí
@pfghija ak pojdes cez chat co je na mobilnej stranke fb m.facebook.com tak by ti to mohlo stacit...ked som mal nokiu N8 a pouzival som operu mini tak ma to vyslo birdz + fb mesacne asi 50mb
ja mám tiež 100mb na mesiac, a pokým nepripojím notebook na to, a používam ho len v mobile, na fb, mail, birdz, imhd a občasné gúglenie, miniem za mesiac tak polovicu.
a správa mi príde, keď miniem 90%, a druhá, keď miniem všetko - ale mám o2.
inak ako tu bolo uvedené, záleží velmi od toho, aké fotky pozeráš, kolko, či vôbec, atd. jedna veľká fotka môže mať kludne aj niekolko megabajtov. a aj jedna menšia/normálnejšia fotka zaberie dát viac, ako stovky správ. myslím, že ak by si mala vypnuté fotky a len chatovala, tak by si to za mesiac minúť nedokázala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Aplikácia si načítava iba údaje, no stránka sa načítava celá so všetkými jej prvkami ...
aj ja mám ten istý internet od Telekomu keď prekročíš 90% voľných dát, tak ti pošlú bezplatnú varovnú SMS, ktorá ťa upozorní... to je z ich strany super, Orange takéto výstrahy pre svojich zákaznikov nerobí
* aj to mam nastavene, ze mi ukazuje mobilne verzie sttranok..
a správa mi príde, keď miniem 90%, a druhá, keď miniem všetko - ale mám o2.