Zdravím vás.
Chcela by som sa vás opýtať, ako funguje internet v mobile.
Našla som od orange-u za 9.99€ mesačne a mám tam 1000MB. To je v hodinách približne koľko? Alebo ako to vlastne chodí, že koľko môžem prečerpať atd.
@darkenprincess ja miniem 500MB -co mam na mesiac- za 2 tyzdne, po precerpani sa mi spomaluje rychlost...ale to ani nepocitujem, neni to moc poznat, ze by sa to spomalilo
1 GB mi vydrzi cca mesiac ak nepozeram nonstop videa a pod. Ja mam O2 pausal strieborny, kde je 500 MB + kedze som si nevzal telefon mam bonus dalsich 500 MB dat zadarmo.
za 10 € je 1000 MB strašne málo, ja som (v Telekome) zvykla mať 2000 MB za 9€, potom mi zrušili balík tak mám 1000 MB za 6 €.. a po prečerpaní dát mi kredit nesťahuje, iba spomalí
a vydrží, no, podľa toho ako často a na čo ho používaš - pri sťahovaní z netu a pozeraní videí na youtube sa prečerpá fakt rýchlo, ak máš doma wifi a pripájať sa chceš len keď nie si doma, aj to len na surfovanie a sociálne siete, tak ti to v pohode stačí a bolo by fajn vedieť, či ti po prečerpaní skončí balík, alebo iba spomalí net, neviem ako to funguje v Orange
@darkenprincess To sa nepočíta na hodiny, ale na počet prenesených dát. Ak prečerpáš daný počet dát, spomalia ti rýchlosť na 64kbps a internet bude takmer nepoužiteľný.
nehladaj net v mobile normalne v telekome davaju klasicky internet za 13.90 neobmedzeny pus ktomu wifi čko za priplatok jednoraz. 20-30 euro ,,, a budeš mať aj wifi net a tu SIM kartu jednoducho možeš použivať aj v mobile a maš neobmedzeny internet aj v mobile (aj vysielat cez wifi ) za lacny penaz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a vydrží, no, podľa toho ako často a na čo ho používaš - pri sťahovaní z netu a pozeraní videí na youtube sa prečerpá fakt rýchlo, ak máš doma wifi a pripájať sa chceš len keď nie si doma, aj to len na surfovanie a sociálne siete, tak ti to v pohode stačí a bolo by fajn vedieť, či ti po prečerpaní skončí balík, alebo iba spomalí net, neviem ako to funguje v Orange