@cupcake007 zrejme taka sprosta si ked si ma nechopila...nemyslel som wifi router ale zdielanie mobilneho pripojenia cez wifi v telefone...presne to co myslel night...
no veď toto nechce sa mi to gúgliť, možno keď sa budem hrozne nudiť akože v tých možnostiach pripojenia je kopec možností, ktorým nerozumiem, čiže možno to tam niekde zašifrované je... a možno aj nie
@kosmiklove tak neviem, čo si myslíš, ale keď napíšeš "cez wifi", najmenej 3/4 ľudí to pochopí tak, že normálne cez WiFi a nie cez hotspot... Nesnaž sa ma dať dole, lebo ti to nejde
háááá... prišla som na to, po pár náhodných kliknutiach, ani som nemusela gúgliť ale nevie, či je to dobré, lebo toto môj mini internetový balíček asi nepokryje... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a @night ďakujem, skúsim to s wifi hotspotom
lenže to človeku, čo nevie, ako na to, povie veľké hovno o tom, ako to nastaviť...
mne sa to nepodarilo ani po @2 , ale tak mám inší mobajl, tak neviem, no...
tak ako venovala som tomu asi pol minúty a väčšinou skončím po 2 neúspešných pokusoch...
samsung wave mám.
no veď toto nechce sa mi to gúgliť, možno keď sa budem hrozne nudiť akože v tých možnostiach pripojenia je kopec možností, ktorým nerozumiem, čiže možno to tam niekde zašifrované je... a možno aj nie
a @night ešte raz díky, fungovalo mi to
háááá... prišla som na to, po pár náhodných kliknutiach, ani som nemusela gúgliť ale nevie, či je to dobré, lebo toto môj mini internetový balíček asi nepokryje... :/