Internet kto vymyslel internet ktora krajna alebo clovek... ? Vydrzali by ste týždeň alebo mesiac Bez Inetrnetu? "ja asi nie" ale tyzden ano"Načo vám slúži ?co si myslite ?
A Mareksvk: tyzden bez netu som vydrzal ked sa mi odjebal zdroj a bol som bez compu, ale to uz som mal infarktove stavy, neviem si predstavit ze by som musel cakat na klasicku reklamacku 1 mesiac. To by ma asi vykokotilo..
Staci ze som 2 dni bez compu (nemusim byt ani na nete) a uz som podrazdeny
A na co mi sluzi? Tak hlavne beham po itzone.sk a blackhole.sk, testujem weby a prehlbujem vedomosti hlavne ohladne IT security.. Take ze chatovanie a podobny bullshit moc neoblubujem..
Nuz vydrzat vydrzim, ak mam co robit. Ale lepsie je mat net ako byt bez neho. A vyuzivam ho na vsetko: chat, pozeranie filmov, pocuvanie hudby, na eseje do skoly, atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a bez netu si uz zivot predstavit ani neviem more
neni nad ranne kafe a precitat noviny pri nete
a nie, nevedel, kedze ma zivi
Staci ze som 2 dni bez compu (nemusim byt ani na nete) a uz som podrazdeny
A na co mi sluzi? Tak hlavne beham po itzone.sk a blackhole.sk, testujem weby a prehlbujem vedomosti hlavne ohladne IT security.. Take ze chatovanie a podobny bullshit moc neoblubujem..