Tiež máte pocit, že internet začína pôsobiť na ľudí skôr negatívne. Podľa mňa to nie je tak ako pred pár rokmi keď sme začínali internet v podstate objavovať a skôr nám bol užitočný. Ovplyvňuje to osobnosť človeka, aspoň tak mi to pripadá. Čo si o tom mys
Máš pravdu @crashhp . Ja mám taký istý názor. Poznám jedincov,ktorí sú celí deň na počítači,a nepohnú sa ani na chvíľu na čerství vzduch. Internet bol vytvorený podľa mňa na iné účely ,nie na tie,aby tínedžeri presedeli celý deň za facebookom.
Ja si myslím, že máš pravdu, počítače a moderná technika ovplyvňuje všetkých navôkol, osobne môžem povedať, že oproti pár rokom dozadu sa toho veľa zmenilo, deti sú lenivé a celé dni ani nepohnú ani prstom, osobné stretávky sú skôr výnimkou ako pravidlom, čo je dosť smutné.
tiez som toho nazoru a je to strasne smutne ze deti uz nechodia von..ale namiesto toho si vypisuju s virtualnymi priatelmi na hlupoom facebooku iba ich tam skazia naucia zlemu.......a vsetko proste internet kazi ludi!bez neho to bolo lepsie...alebo este lepsie by bolo keby je len taky pomaly a pocitace su tie stare velke bedne a nech si vazia co maju
moja segra ma 8 rokov..ja ked som mala osem tak som pozerala kuka s vasom patejdlom a bola som rada ze mozem byt este o siedmej vonku...a kricala som na nasich ,, este 5 minut,, ..no a segra sedi za pc hned ako si urobi ulohy a krici este 5 minut.....decka si uz nevedia predstavit zivot bez pc...a myslim ze to bude na nich za par rokov vidiet...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov