@sufurky No to je myslim hlavny problem..ludia ocakavali 2001: A Space Odyssey. Opat zlyhal marketing. Jedina vec v com sa tieto filmy, je len zopar prestrihov, kde sa Nolan a kameraman Hoytema snazili ponuknut divakom nieco ako hommage a Kubrick.
@sufurky U mna podobne. Bol to celkom mindfuck...bavil som sa, o tom niet pochyb. Audiovizual a Meťjú boli super, ale scenar...ten povodny (predtym nez ho Chris Nolan prepisal) je o dost lepsi.
vyborny, bavil ma cele skoro tri hodky. fajn myslienka aj vizualne prevedenie.. nad tym zaverom som premyslala dva dni, a teda nie uplne som sa s nim stotoznila, ale aj tak super.. tento rok mozno zatial top film pre mna
@quixinka !!!SPOLIER ALERT!!! zaver mi prisiel celkom plytky a vykradol jednu graf. novelu, ale to je teraz jedno a(ESTE STALE TO NECITAJE KED STE FILM NEVIDELI) s vysvetlenim toho ducha sa neviem stotoznit vobec...tato pasaz mi pride po vizualnej a aj po scenaristickej stranke celkom prvoplanova...dufal som v nezodpovedane otazky a nieco co moju fantaziu este viac podpori...
tiez som na tom bola vcera, a to som na to najprv ani ist nechcela ale nakoniec mozem skonstatovat ze to bol najlepsi scifi film aky som kedy videla a kludne by som sla na to do kina este raz, ale do imaxu! to musi byt zazitok jak svina
Jeden z najlepších filmov aký som za svoj krátky život videl... Nie vážne,keď som zasadol do preplnenej kinosály a zhasli svetlá , vedel som ,že to bude niečo veľké a Nolanovi sa to aj podarilo. Aj keď ku koncu to bol už dosť hardcore mindfuck, nestíhal som spracovávať ,ale po ďalšom pozretí mi dúfam dopnú všetky nezrovnalosti U mňa 10/10
prave som z neho prisiel skvely film, vyzaduje divaka s fantaziou a nejakou tou inteligenciou, aby sa nestratil v deji...kazdopadne mi vadila miestami prilis dramaticka hudba plus zopar chaotickych scen, ktore tam byt nemuseli a aj ta stopaz mohla byt o cosi kratsia, v zivote mi tak netrebalo na wecko jak dnes ale chcel som to dopozerat
scifi roka pre mna zostava Edge of Tomorrow a vyborna bola aj Enderova Hra
prišiel som z kina dnes ... bolo to dobré ... ale ... vnútorne som čakal o čosi trošku viac ako som si čítal tie recenzie a názory... efekty cestovania vesmírom boli úžasné naozaj ... a koniec filmu bol tiež skvelý, len mi vadilo trochu že neinvestovali viac času do scén a oblasti už s ,,komunikáciou s ľuďmi z budúcnosti,, ... tam toho bolo veľmi veľa toho priestoru na to ... ale aj tak veľmi dobrý film a bavil ma
asi až po troch hodinách som sa konečne rozhodol, že filmu dám 10/10 a nie 3/10... strašný mindfuck a 3. akt bol naozaj naozaj zaujímavý ( ak sa bavíme o smrti a o tom, čo hovoril Dr.Munn Cooperovi tak potom ...) nejdem spoilerovať ale celkovo teda vo mne prevážilo všetko to výborné nad tým horším
+ hudba (Zimmer na hrad)
+ herci - všetci do jedného
+ autenticita a VFX a výprava
+ réžia
ako asi jediné výtky by som dal občas nevyvážené tempo plus jedna vedľajšia klišé béčková zápletka
a ešte dodám že príbeh ma nešokoval až tak ako mohol ... za to môže fakt že oblubujem scifi filmy a videl som už veľa nápadov a zaujímavých zvratov vo filmoch, cestovanie v čase teda (paradox žiadneho začiatku a večnej predurčenosti) ma teda neprekvapil, rovnako ani ako ,,mimozemšťania ako ľudia z budúc.,, zato ma uchvátila vizuálna stránka a prepracované efekty ... + scény s časom ... tá hra s časom v zhladom k času na zemi bola perfektná ... nič to nemení na fakte že tento film sa bude asi dlhšie niečim iným prebíjať, bude to asi náročnejšie časovo pre iné filmy :-S
Bohový film!!!! Každému len odporúčam, všetko bolo už písané hore... Za tie 3 hodiny som sa ani na chvíľu nenudil. Najlepšie bolo to, keď po skončení filmu a zasvietení svetiel ostalo ticho, to sa mi ešte pri žiadnom filme nestalo a to chodím často do kina...
SPOILER ALERT!!! Najsilnejsia scena je vlastne pasaz od priletu z vodnej planety...Od momentu ked zistili ze tam boli 23 rokov po prezeranie sprav od rodiny...pretty good. A taktiez sa mi pacil sikovny prestrih ked Cooper odchadzal autom prec s countdownom startu raketoplanu a potom bäm! start. Nice one. A kto by chcel do filmu vidiet viac po vedeckej stranke, tak tuto je slusny a celkom jednoduchy clanok: » www.space.com/27692-science-o...
noo ja som dost aj pred tym rozmyslal vela o case, ako ho vyuzivam a ako by som mohol... a ked som vysiel po premietani z kina, tak som 40 minut nedokazal povedat normalnu vetu a sedel som jak obareny, podla mna vyborny snimok a myslim ze sa vdaka tej strednej casti kde bola hlavnym motivom ta relativita casu, dostal tento film medzi moju top 10ku...
audiovizual je proste TOP aký som kedy vo filme videl...a to som už filmov videl fakt dosť
herci výborní, dej zdlhavý ale nenudí...a vadil mi trošku koniec...nejak mi nesadol no
ale po dlhej dobe som videl film ktorý ma nútil premýšať veľa dní po zhliadnutí, a zamýšľam sa aj doteraz občas...dokonca som sa začal viac zaujímať o teoriu relativity
inak toto je práve film ako stvorený pre kino! komu sa nechce na to ísť a čaká kým to vyjde na blue-ray, nech si dá facku a ide do kina kým sa dá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Mna film nesklamal ale čakal som viac keď pôjdem spať ešte si ho v hlave budem prehrávať a porozmýšlať o ňom No spoiler
scifi roka pre mna zostava Edge of Tomorrow a vyborna bola aj Enderova Hra
+ hudba (Zimmer na hrad)
+ herci - všetci do jedného
+ autenticita a VFX a výprava
+ réžia
ako asi jediné výtky by som dal občas nevyvážené tempo plus jedna vedľajšia klišé béčková zápletka
herci výborní, dej zdlhavý ale nenudí...a vadil mi trošku koniec...nejak mi nesadol no
ale po dlhej dobe som videl film ktorý ma nútil premýšať veľa dní po zhliadnutí, a zamýšľam sa aj doteraz občas...dokonca som sa začal viac zaujímať o teoriu relativity
inak toto je práve film ako stvorený pre kino! komu sa nechce na to ísť a čaká kým to vyjde na blue-ray, nech si dá facku a ide do kina kým sa dá