jj, bud v servise alebo zajdi za nejakym pankom, ktory sa venuje mobilom a vie robit aj s ajfonmi. velmi narocne to sice nie je, ale lepsie, ak to bude robit niekto, kto s tym uz ma nejake skusenosti
dakujem vám moc, asi to vidím na ten servis, dufam že to neni drahe.. stači vlastne len kupiť predný kryt, zadný kryt a to je cele? žiadna montaž nejakých blbosti??
jj. bud si kupis vlastne alebo v niektorych servisoch je to na objednavku, cize pojdes, povies, ze chces vymenit obe strany a oni si to uz spravia z vlastnych zasob.
urcite sa chod najprv spytat do servisu ze za kolko ti to urobia komplet, a za kolko ti to urobia pokial im donesies kryty. Lahko si potom zratas co ta vyjde lacnejsie.
Ja mam na patke prasknuty display a oprava ma stoji 250e.. ale na ebay si zozeniem za 80 a v servise mi to uz len vymneia za 20. Cize usetrim dost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
kup si obal a nevymyslaj
» www.ebay.co.uk/itm/Apple-iphon...
tam mas aj naradicko, pomocou youtube to vymenis
alebo v servise ti to vymenia za par facek
Ja mam na patke prasknuty display a oprava ma stoji 250e.. ale na ebay si zozeniem za 80 a v servise mi to uz len vymneia za 20. Cize usetrim dost