@monsterkill Ešte počkaj max 3 mesiace a zlacnie 4S aj 5, keďže bude na trhu nový iPhone. Podľa mňa sa ešte oplatí. O rok bude mať poslednú SW aktualizáciu (na iOS 8). A teraz bude možno predstavená aj lacnejšia verzia iPhonu. O tej sa ale hovorilo už aj pred 3GS
Kúp si nejaky lacnejší, ono ťa bude neskôr možno mrzieť, že si tolko penazi dal za mobil.
Pozri, smsky, volania máš na kazdom a mp3 ci fotak mas uz tiez na kazdom mobile, dokonca uz celkom kvalitne fotaky maju mobily v podstatne nizsej cenovej kategorii ako Iphone.
Ja by som to urobil takto:
Iphone stoji pocitam okolo 250 eur ak kupujes pouzivany, tak 80 eur investuj do mobilu (za to už kúpiš niečo rozumné na bazosi a zvyšok si odlož na horšie časy a tie prídu, bude ti treba vodičák napr. alebo iné dôležitejšie veci, ale samozrejme keď veľmi chceš kúp si ho v podstate som nič nepovedal
Ja by som už nič iné ako iOS nechcel. Používam ho už 6 rokov a určite je lepší než Android alebo Windows Phone. Navyše prevedenie zariadení je vždy super. Hoci 4 a 4S mohli mať teda trochu odolnejšie slíčka.
nie neoplati, nikdy sa ani neoplati kupovat hocaky smartphone ... ale ja viem musi to byt blby pocit ked clovek nevie co s peniazmi .... tie mobily su len na chvalenie sa
Podla mna sa oplati. Mam iPhony uz vyse 2 rokov najprv 3gs a teraz 4s a som maximalne spokojny. Je to kvalitne zariadenie, ak ho chces ale na cca par mesiacov a potom ho vymenis za iny (tak som to robil v tvojom veku ja ) tak si ho nekupuj. Ale ak to beries ako dlhodobejsiu investiciu, urcite by som isiel do toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Pozri, smsky, volania máš na kazdom a mp3 ci fotak mas uz tiez na kazdom mobile, dokonca uz celkom kvalitne fotaky maju mobily v podstatne nizsej cenovej kategorii ako Iphone.
Ja by som to urobil takto:
Iphone stoji pocitam okolo 250 eur ak kupujes pouzivany, tak 80 eur investuj do mobilu (za to už kúpiš niečo rozumné na bazosi a zvyšok si odlož na horšie časy a tie prídu, bude ti treba vodičák napr. alebo iné dôležitejšie veci, ale samozrejme keď veľmi chceš kúp si ho v podstate som nič nepovedal
nadčasovy mobil