Zdravím rozmýšlam nad kúpov jedného z týchto zariadení vedeli by ste poradiť ktorý sa oplatí viac? Každý má svoje pre a proti no chcel by som počuť aj názor ostatných. Vďaka za každú radu!
@melancholik asi tak nejak ked to šlo riadne dolu a aj kvôli rýchlosti lebo iphony tuším nejak extra nespomaľuju ako android a hlavne chcem niečo malé compactné čoho v tejto dobre veľa neni
5s. mam oba, niet o com. xperia je uz prakticky mrtva. dlho fungovala dobre, az privelmi dlho v porovnani s inymi androidmi, ale uz nestoji za nic. iphone ide stale jak novy.
ja mam bazarovy a vsetko v poriadku. neviem, po kolko pojdu po vydani osmicky, no mozno by sa oplatilo ist do noveho. predsa len tie telefony uz maju svoje roky a 2 roky zaruka potesi.
Ja som za IPhone lebo je lepsi oproti android telefonu len tym ze ma ios. Lebo android ma skoro kazda znacka mobilou. A napriklad taky android 5.1 moze mat aj 10 znaciek mobilov pricom taky ios 11 ma len IPhone. To znamena ze ked ios je len na jednej znacke mobilou tak funguje lepsie, neseka sa a je rychlejsi oproti androidu ktory ma skoro kazda znacka mobilov. Takze ja na tvojom mieste by som si kupila IPhone a mozes pouzit aj kuponyzdarma.sk s ktorymi usetris
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov