Huawei.
Ale zalezi ze aky
Ak myslis P9 tak neni o com.
iPhone ma mozno lepsi operacni system ale tym to konci, parametre ma Huawei niekolkonasobne vyssie,.
Skor ako ma ukrizujete ze iPhone ma lepsiu optializaciu bla blaa, OK, ale predsa len ak ma nieco 4x viac jadier tak o 20% lepsia optimalozacia sa nevyrovna.
A este jeden fakt - iPhone ma ZISK (nie naklady, ale čistý ZISK) 69% z ceny - teda takmer 70% z toho za co kupis iPhone ide vyrobcom do vacku, zatial co Huawei ma cisty zisk do 10%, cize cena za ktoru zaplatis sa vraza na vyvoj technologii atp.
Inymi slovami - ak kupis huawei, 90% z ceny ktoru si dal dostanes. Ak iPhone, mas len 30%.
huawei mám už niekoľko rokov a som maximálne spokojná, nechápem tie negatívne recenzie ľudí, mne nič neseká, všetko ide krásne ako má, foťák je perfektný atd
mám model ascend p7 a plánujem kúpiť mate 8 moonlight
odpoveď sa skrýva v tom čo vlastne od smartfónu očakávaš a chceš ...
preferuješ android ? nevadia ti jeho nedostatky ? ... alebo preferuješ iOS a nevadia ti jeho nedostatky ?
tie stroje fungujú na úplne inom princípe, ten operačný system v nich sa správa uplne odlišne a preto iphone nepotrebuje na plynulý chod 3 - 4 GB ramky ale stačia mu 2 ..
tu naozaj záleží len od toho čo chceš ... je pre teba dôležitá kvalita, stabilita, výkon a si ochotná si priplatiť za to ? tak iphone ... ak je pre teba dôležitá nižšia cena a systém android tak ten huawei ... ale porovnávať ich je blbosť podľa mňa
keď už porovnávať tak porovnávaj iphone jeden model s druhým iphonom alebo samsung galaxy dajme tomu S 6 a nejakž huaewi model, nech to porovnávanie má aj nejaký zmysel
@melancholik je sranda ako sa tu omietaš stabilitou a výkonom pri iphone a že keď som chudák tak si kúpim android. Ja by som to skôr povedal takto na telefóne kde sa nedá nič z toho čo väčšinou na androide robím nemá čo havarovať. Celý systém je uzavretý a keď chcem volačo do toho dať musím ísť cez legendárny iTunes (aj nokia išla chvíľu týmto modelom ale rýchlo zdupkala). Také že čítanie videí, obrázkov, dokumentov,hudby z klúča to už vôbec. Možno keby sa toto zmení (že prejdú na androidov systém prístupu k súborom) tak by som aj rozmýšlal. A to že majú najpokrokovejší procesor to je pravda ale čo z toho keď s ním nič nespravím. A foťák má lepší S7. f1.7 nemám ani na zrkadlovke.
Za mňa Huawei...ja mám Honor 7, a v živote som nebola s mobilom spokojnejšia. keď pozrieš na » www.zlavovy-kod.sk/hej-sk/... tam máš asi každý druh, neviem teda, o ktorý konkrétne by si mal najvačší záujem. ale honor 7 je fakt pecka
IPhone je najlepsia znacka a hned po nom huawei. IPhone je lepsi oproti android len tim ze ma ios. Lebo android ma skoro kazda znacka mobilou. A napriklad taky android 5.1 moze mat aj 10 znaciek mobilov pricom taky ios 11 ma len IPhone. To znamena ze ked ios je len na jednej znacke mobilou tak funguje lepsie, neseka sa a je rychlejsi oproti androide ktory ma skoro kazda znacka mobilov. Takze ja na tvojom mieste by som si kupila IPhone a mozes pouzit aj kuponyzdarma.sk s ktorymi usetris a mozes si ho kupit napriklad na hej.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale zalezi ze aky
Ak myslis P9 tak neni o com.
iPhone ma mozno lepsi operacni system ale tym to konci, parametre ma Huawei niekolkonasobne vyssie,.
Skor ako ma ukrizujete ze iPhone ma lepsiu optializaciu bla blaa, OK, ale predsa len ak ma nieco 4x viac jadier tak o 20% lepsia optimalozacia sa nevyrovna.
A este jeden fakt - iPhone ma ZISK (nie naklady, ale čistý ZISK) 69% z ceny - teda takmer 70% z toho za co kupis iPhone ide vyrobcom do vacku, zatial co Huawei ma cisty zisk do 10%, cize cena za ktoru zaplatis sa vraza na vyvoj technologii atp.
Inymi slovami - ak kupis huawei, 90% z ceny ktoru si dal dostanes. Ak iPhone, mas len 30%.
mám model ascend p7 a plánujem kúpiť mate 8 moonlight
odpoveď sa skrýva v tom čo vlastne od smartfónu očakávaš a chceš ...
preferuješ android ? nevadia ti jeho nedostatky ? ... alebo preferuješ iOS a nevadia ti jeho nedostatky ?
tie stroje fungujú na úplne inom princípe, ten operačný system v nich sa správa uplne odlišne a preto iphone nepotrebuje na plynulý chod 3 - 4 GB ramky ale stačia mu 2 ..
tu naozaj záleží len od toho čo chceš ... je pre teba dôležitá kvalita, stabilita, výkon a si ochotná si priplatiť za to ? tak iphone ... ak je pre teba dôležitá nižšia cena a systém android tak ten huawei ... ale porovnávať ich je blbosť podľa mňa
keď už porovnávať tak porovnávaj iphone jeden model s druhým iphonom alebo samsung galaxy dajme tomu S 6 a nejakž huaewi model, nech to porovnávanie má aj nejaký zmysel