Da sa stahovat hudba aj inaksie ako cez itunes?.. Pretoze za itunes sa plati , ako nic v zlom ale platit si 99centov za neaku pesnicku... neda sa neako inak??...
NEpochopím ludi, co si kupia iPhone, maju tam 3 pesnicky, co stiahnu niekde zadarmo po bulharsky z iTunes, a vyuzivaju ho akurat tak na volanie a esemeskovanie. Si kupte nejake Sagemy a nezvysujte dopyt po telefone, ktoremu nerozumiete na co je. Potom ta cena....ale ked ma niekto bohateho otecka, tak aj iPhone je dobry...hadam aj 5tka...
Ale k rade - zahod to. Ked sa cez TELEFON neda pocuvat hudba zadarmo, tak je pokazeny. Alebo mi ho posli a ja to opravim
Ked cez pc tiez stahujes cez itunes...a nie nevyprosila som si to dostala som to odbrata len tak pretoze ma iphonov furu a nevie co snimi...a keze este cakam na to kym sa mi tam odbookuje nanho simka tak hochcem aspon nosit na pesnicky...
A cez ten google som to uz skusala,bohateho otecka nemam, nemam ziadneho ... Co si eraz myslite ze ked mam iphone tak som neaka namyslena fiflenka kriste...som az z dost chudobnej rodiny...to bol darcek od brata a to on mi vybral iphone ja som sa mu o nic neprosila..a mam 4s
@kawaii itunes v pc > hudba v pc > hudba z pc cez itunes do iphone .. a toto všetko ZADARMO!!! je to trochu zložitejšie, ale keď má brat fúru iphonov, tak ho kontaktuj nech ti poradí...
@5 jak keby to bol mobil pre profíkov (a to je tu diskusia o obyčajnom prenášaní hudby), práve naopak..ifón je pre ľudí ktorí sú anti-technickí.. takže tak no
@kawaii napis si normalne do googlu, aku chces pesnicku, najdi si doveryhodny download link (napriklad zo serveru zippy/piratsku zatoku), stiahni, presun do itunes library, pripoj ajfon, daj sync music a vyber si zo zoznamu, aky sposob syncu chces (albumy/interpretov/zanre/jednotlive piesne), vyskrtaj co chces, daj sync a voila!
@15 nic v zlom, ale pri aplikaciach, ktore iPhone ponuka, to nie je telefon pre 14 rocne decko (prepac ale si). Chcel by som vidiet ako vyuzije taky xPlan, iSSH alebo Sketchy
@22 iOS nema otvorenu pamat, je to uzavrety system s pravidlami ktore nepochopis, lebo si odchovany na bordelarskom windowse ako my vsetci.
iOS funguje na zaklade svojich aplikacnych casti, teda vystupov ktore riadia cely hardware. To plati aj o iTunes - spojeni mobilu s pocitacom. Jedine tak nahras do iPhonu hudbu, knihy, videa, obrazky, ak mas JB aj apps.
Je jedna varianta, ako toto obist, ale musis mat prave JB a appku, ktora mimochodom stoji tak 2 dolare a umoznuje stahovat pesnicky z roznych zdrojov z internetu. Ale je to bullshit, lebo ti ich neuklada do iTunes (do hudby) ale do pamate appky.
Bože, vám niečo vysvetliť, to už budem mať 2 metrovú bradu dovtedy než vy niečo pochopíte. Takže máš iPhone, na iPhone otvoríš Internet a napíšeš názov čo hladáš. Budeš tam mať napríklad stránky s tou pesničkou ako uloz.to, mp3juices.com, thepiratebay a ostatné, jednu si zvolíš, teda klikneš na ňu, otvorí sa, klikneš na song a Download alebo Sťahuj a počkáš, až sa ti stiahne song zadarmo.
@semhamforas Tak už viem prečo je kríza. Ľudia si pokúpia kok*tíííín len aby mali, len preto že sa im to páči a nekúpia si niečo užitočné, čo využijú.
Mne ide o princíp. Výrobky od apple mám dva. No plne ich využívam na čo sa len dá - nahrádzajú notebook so všetkými súčasťami. Len nechápem ľudí, ktorí si to kúpia a ani nevedia do čoho idú---
inak odporúčam FREE MUSIC DOWNLOADER normálne z appstore, cez ktorý sa dá sťahovať normálne jak z googlu do pc.. zo všetkých stránok atď... on si síce potom vypýta 0.89e po neviem akom dlhom používaní, ale kto si na to zvykne, tak to za to určite stojí.. má dobrý player a všetko a pesničky sa dajú posielať aj mailom + z mailu otvárať.. lenže pochybujem, že máš vôbec apple ID
@bzuciacik Áno, viac než 1000€, za to sa predávajú iba fake, že?! Tebe asi nejak v mozgu bzučí.
Okrem toho, na Youtube máš video, rozdiel medzi pravým a fake, takže ty by si sa mal pozreť. I keď mne sa zdá, že tvoj nakreslený sa ani nedá zapnúť, takže o čo sa snažíš?
Bavíme sa o iPhone nie o iPade. Škoda, že majú rovnaký software - až na drobné zmeny, ktoré určite neovplyvňujú to, či sa dá sťahovať muzika tvojim spôsobom alebo nie.
Mám jailbreaknutý iPad, no nefunguje to ani na nejailbreaknutom iPhone, teraz som to skúšal na bratovom.
Ak chceš, môžem porobiť nejaké screeny keby si chcel, ale ty to asi skúšaš na úplne inom telefóne. Máš ti vôbec iPhone keď už o to ide?
@etelnair Funguje to, tak sa z toho všetci pojebte. Ináč ja už asi viem, čo robíte zle, ten mobil sa najprv musí zapnúť, potom si môžete robiť, čo chcete. A etelnair, iPhone má teraz už skoro každý človek, tak nechápem, čo na tom vidíš také nesmierne fasa?!
Toto je ako paralympiada a vsetci tu nemame nohy okrem teba, lenze ty si slepy a nevidis kde je ciel...
Kamaratko moj zlaty, na co asi moze clovek pouzivat iPhone? Poznam par ISP, ktori to maju ako dohladovy hardware pri krizovych situaciach, ale tych je fakt malo...
Naco ty pouzivas iPhone? Decko, ktore nevie ani na co sluzia apps okrem hier?
Ja iphone nemam, mam iPad, staci, mam tam vsetko to, co mozem mat v iPhone. Mam staru hnusnu nokiu ktoru mam velmi rad. Ucel splni.
@bzuciacik stavím sa že nemá iPhone, ja mám ale skúšať to nemusím lebo viem že to nebude fungovať keďže viem aký je iOS obmedzený (a to len preto aby apple zarobil aj na piesňach)
inak aj za zvonenia sa platí a nedajú sa len tak stiahnuť pokiaľ nato nemáš app alebo nestiahneš cez itunes a navyše sú tak blbo oddelené od hudby v iphone že sa nedá hudba z iphonu použiť ako zvonenie... pre tieto obmedzenia si už nabudúce radšej kúpim android
Zimne ja sa s tebou kludne stavim ze je to retard. Vyhrame obaja
V androide je neporiadok, mal som, nie zle, ale ja mam rad, ked nieco ulozim a nemusim vidiet kam to ide, len nech to viem najst v tom je dobre iOS.
A co sa tyka zvoneni - no bohuzial. Ak nemas skusenosti s JB (neodporucam, pokial to chces len na tie zvonenia) a nie si vyznavac tweaku alebo apps zdarma (vyskusanie pred ich zakupenim), tak odporucam android. Pre ludi, ktori sa neradi biju so svojim telefonom, ako stvorene
Milé deti. Zajtra sa začína škola. Tak aby ste sa mohli hrať Angry Birds na vašich iPhonoch s predinštalovaným Androidom s pomôckou pre mentálne zaostalých, choďte pekne spať. Mamina by vás asi nerada načapala pod duchnou s notebookom.
@roman103 ked ti dojdu argumenty a vies ze nemas pravdu, napadaju ta taketo napadacky? 13 ročný chalan. Bratislava. Už mi je to jasné. Hybaj si dať paštiku a dobru noc
@roman103 ty si vážne tak blbý že nepochopíš že iOS je strašne obmedzený keďže apple chce zarobiť ešte aj na zvoneniach a tónoch správy? a ty si myslíš že by apple dovolil nelegálne sťahovanie hudby čo by obralo o peniaze apple a ešte aj autorov hudby... do iOS proste nemôžeš stiahnuť čo si zmyslíš, na sťahovanie máš len app store a aplikácie
@bzuciacik ty máš 23 a hadaš sa tu s 13 ročnymi sice nic v zlom trinastkam ale je to tak ! Mal by si byt uz na tolko rozumni že ti docvakne kazdy ma svoju verziu. Ked tak to citam tak si este take velike decko , tebe sa neda povedať dospely a mudry človek lebo to by sme klesli na riadne male IQ aby ti toto niekto povedal. Lutujem ta uprimne
@bzuciacik Aha, takže rodičia po tebe hučia, nič nemáš, paštiku ti nedajú, musíš ísť spať, byť pod perinou a preto ťa sere proste všetko. Ale to si mohol povedať hneď.
@bzuciacik To už sa ani na slovo nezmôžeš, tak radšej skopíruješ pár slov z netu? Dúfam, že si na seba pyšný, že z kokota si sa stal na turbokokota ultimatum.
Tak ked prvykrat pouzivas tieto apple vyrobky, je to o nieco komplikovanejsie ale rychlo sa to naucis. Staci si to pozret na nete.
Hudbu, ktoru mas niekde stiahnutu v pocitaci v priecinkoch (zadarmo - napr. uloz.to, torrent atd. nemusis kupovat pesnicky cez itunes, aj ked je to legalne, pocuvaju sa tak isto ako tie stiahnute nelegalne) - tak tie pesnicky vlozis do itunes, kde si vytvoris playlist a iba ich tam prenesies. Potom iba klinknes no tvoj iphone - music (tam zaskrtnes tvoj playlist) a das dol vpravo Sync (apply).
@paulinka24@roman103 = Bože ! to sa nedá ani čítať. Steve Jobs sa obracia v hrobe z vás. Romanko zazobanko ty sa zobuď zo svojho rozmaznaného sna a nemýľ si tu iTunes kde s kreditky tvojho tatka každým downloadom míňaš korunky. Je vidieť že ste deti v puberte, ktoré aj keby že vás majú vešať za genitálie do prievanu tak si nepriznáte že rozprávate hovadiny. Rodičia by vás mali pár krát vyfackať aby ste si vybudovali úctu k starším a určite múdrejších ľudí ako vy.
@gukol K takému teplému chujebákovi ako si ty, to ti tak akurát nohy oštím, aby si si na tom vyhonil aj s tým nakresleným iPhonom a nechal sa vyfackať rodičmi, čo ťa jebú, lebo si postihnutý až príliš, takže im to môže byť jedno.
@roman103 = Tvoje opičie vystupovanie naznačuje dosť tvoje pubertálne nevychované vyjebané správanie ale smejem sa na tebe iphone nechcem ani som nechcel ani nemám kamoško nauč sa chovať normálne a vystupovať a potom sa tu vyjadruj múdro a aby ťa aspoň niekto ako 12 rokov starší bral vážne
2. Som zaťažený na drahé značky, čo sa týka všetkého.
3. Neznášam fake veci, najradšej by som všetkých ogrcal, čo len na také niečo pomyslia ako je fake (blee)
4. iPhone za viac ako 1000€ je aj na viac ako 1000% pravý, ak vieš aký je rozdiel, hneď by si na to došla, ak nie, na Youtube máš video, ktoré ti vyjasní ako sa odlišuje fake (Phone) od originálu (iPhone).
5. Načo si kúpila tvoja spolužiačka shit Phone za 150€ a ešte sa s tým aj chcela ukázať, keď vedela, že je to fake?! (blee)
@gukol šak ti ho nemaš preto že nemaš naho peniažky prosyte si priznaj/že zavidiš a rozmasznana ? To určite nejsom . porozmyšlaj nad tym ake pičoviny s prepacenim tu trepeš ! Ja mam iphone a idemi intrernet a stahovať ! A nad tvojim spravanim sa musim smiať večnosť
@paulinka24 = ahahahaha xDDD to bol vtip roka dievča nepotrebujem sa chváliť že mi ho mamka kúpila a Že mi platia 30 € mesačne ale dokážem si zarobiť sám na zrkadlovku a notebook bez pomoci rodičov. A tým že už napíšeš niekomu že šak ty ho nemáš pretože nemáš peniažky to je fakt vrchol toto napísať niekomu keď človeka vôbec nepoznáš ano nemám ho lebo mi v k životu nechýba nejaký poondiaty Iphone a podoboné mobily. Mám ja písať že moju školu sponzoruje Apple a máme 5 učební plnú Mac-ov a máme motion capture nahrávacie štúdio ? a že si aj za tú strednú školu musím z polovice platiť sám ? @roman103 Tu nejde len o nič ako o vyjebanú rozmaznanosť dnešných hlúpych detí, ktoré nemajú ani rodičov.
a táto celá téma je tak zbytočná ako tieto 2 potraty, ktoré sa omylom narodili @paulinka24@roman103 nie ste náhodou súrodenci ? pretože tatinkovia vás mali radšej vymrdkať na pupok matkám ako takéto revolúcie tu robiť
@gukol vydím že to globalne oteplovanie vplíva aj na teba uškvaril sa ti mozok pri tomto oteplovani mál/by si zajsť za lekarom a psychiatrom aby ta vyšetrili.....sorry šak ty nemaš mozog ty tam netrafiš
@roman103 13 ročné dieťa, ktoré v živote nič nedokázalo a len sa tu pretvaruje pred birdzom mi ide hovoriť že mám začať normálne pracovať ty si nevidel ešte normálnu prácu ani len asi doma za teba to všetko robí tatko, ktorý vás dávno opustil a žiješ si len svoj zženštilý život zo svojou mamkou. Chlapče zobuď sa prosím ťa si ešte len 7dmačik na základke choď sa na dvor vybehať zo spolužiakmi a poroprávať sa koľkým bábikám si odtrhol hlavičky....
@gukol sa smejem z ticj komentov čo sem davaš si všetkym na smiech a asi ty žiješ len so svojou máti keds to hovoris nanho. Nechceš byť sam taky jediny že ? Chod. Ku psychologovi
@gukol Počul si už také slová ako sluha, slúžka? Tí robia veci za mňa.
A ako si si tak istý, že som nič nedokázal?! Už roky sa venujem investíciam a to je mi 13. A keď ty máš 18, mal by si mať normálnu prácu a nie malovanie nejakých joystickov a čo ja viem, čo ešte farbíš?! A gukol, ty koňom vyjebané hovno zo záchoda, chodím na gymnázium, nie na základku a len preto, že máš neuveritelných 18, tak sa z toho ideš dojebať. Nemáš ani rodinu, ani vzdelanie, ani kamošov, ani iPhone, ani bábiky, ani cent, nemáš proste nič, toho by som tu mohol menovať celý deň, takže načo sa hráš?! A určite si nemal ani párty 18., však?
@roman103 este ta bavi presviedcat ludi ze mas vsetko co si povedal a dokazovat to tym ze si to povedal a ostatni nemaju nic? samozrejme tiez preto ze to povies
1. tak na tej tvojej "žobráckej" škole je 5% najinteligentnejších ľudí Slovenska.
2. Jasné, bežne No tak, snáď sa chceš podobať na @kto - a? Ani jemu už dávno nikto neverí tie sračky, čo vypúšťa
3. Ty si teda riadne namyslený... Ja byť tvoja mama, fackovala by som ťa all day all night
4. Tak toto ukázalo, ako si serieš do huby a klameš... Teraz ťa máme ospevovať, že si si kúpil iP za 1000€ (mimochodom, toľko veľa nestojí ani iP 5, keby niečo) , keď ho v pohode zoženieš aj za 700€? Super, tlieskam
5. Za prvé, dostala ho na Vianoce. Za druhé, ako vieš, že sa s ním chcela ukázať? Myslím, že nie, keď asi 4 baby v našej triede majú pravý iP
@cupcake ty sa nestaraj donho lebo ty si soplanda čo ma 11 rokov je starši už si to pochop. Sa tu nehraj na niečo čo nejsi a to ty chodiš na žobracku škou keby si ty videla jeho školu by si sa dosrala a srala by si cely mesiac vkuse ! A ty si jedna z tých menej iteligentnych. Ok /super chcela si sa ukazať zé vieš anglinu chapem ale tá zavisť kvoli tomu.....
@cupcake007 Nevedela si to dať ani zmysluplnejšie a akurát čo vieme, ale aj bez textu je že si 11 ročná zoschlá piča, ktorá musí v každej ankete a diskusií hovoriť detské pičoviny. Ale veď len tak ďalej, budeš fakt
@roman103 detské pi*oviny? A čítal si niekedy svoje komenty?
@paulinka24 no, ty nie si oveľa staršia (keďže mám takmer 12), tak by som na tvojom mieste bola ticho. A že by som srala celý mesiac z jeho školy? No hej, to z toho, aká je hnusná akože sorry, ale to, že chodí na nejakú snobskú drahú školu, neznamená, že tá škola je dobrá P.S.: nauč sa správne tagovať
No ale nemysliš si že na sdvoj vek siriliš drza ?!a nue nerobim predsudky. A je max.debilne sa zapajať dodiskusie kde sa viacery hadaju , toto vysvetluje tvoju debilitu že sa zapajaš do čoho sa nemaš
@paulinka24 keď si po čase čítaš tie tvoje smradlavé sračky čo si písala s tvojim kamošom, ako sa cítiš? Lebo ja osobne som z nich dostal rakovinu hrubého čreva..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
132 komentov
ale na tvojom mieste chod ten ajfon radsej vratit alebo daruj niekomu, kto to vyuzije
Ale k rade - zahod to. Ked sa cez TELEFON neda pocuvat hudba zadarmo, tak je pokazeny. Alebo mi ho posli a ja to opravim
iOS funguje na zaklade svojich aplikacnych casti, teda vystupov ktore riadia cely hardware. To plati aj o iTunes - spojeni mobilu s pocitacom. Jedine tak nahras do iPhonu hudbu, knihy, videa, obrazky, ak mas JB aj apps.
Je jedna varianta, ako toto obist, ale musis mat prave JB a appku, ktora mimochodom stoji tak 2 dolare a umoznuje stahovat pesnicky z roznych zdrojov z internetu. Ale je to bullshit, lebo ti ich neuklada do iTunes (do hudby) ale do pamate appky.
Mne ide o princíp. Výrobky od apple mám dva. No plne ich využívam na čo sa len dá - nahrádzajú notebook so všetkými súčasťami. Len nechápem ľudí, ktorí si to kúpia a ani nevedia do čoho idú---
@roman103 Na ziadnom nejailbrakovanom iOS zariadeni nic take proste nefunguje. Je fuk ci to je iphone, alebo ipad
Okrem toho, na Youtube máš video, rozdiel medzi pravým a fake, takže ty by si sa mal pozreť. I keď mne sa zdá, že tvoj nakreslený sa ani nedá zapnúť, takže o čo sa snažíš?
A vzadu má byť iPhone, nie Phone.
Bavíme sa o iPhone nie o iPade. Škoda, že majú rovnaký software - až na drobné zmeny, ktoré určite neovplyvňujú to, či sa dá sťahovať muzika tvojim spôsobom alebo nie.
Mám jailbreaknutý iPad, no nefunguje to ani na nejailbreaknutom iPhone, teraz som to skúšal na bratovom.
Ak chceš, môžem porobiť nejaké screeny keby si chcel, ale ty to asi skúšaš na úplne inom telefóne. Máš ti vôbec iPhone keď už o to ide?
Prajem vela úspechov, vy zhúlené semenníky.
Kamaratko moj zlaty, na co asi moze clovek pouzivat iPhone? Poznam par ISP, ktori to maju ako dohladovy hardware pri krizovych situaciach, ale tych je fakt malo...
Naco ty pouzivas iPhone? Decko, ktore nevie ani na co sluzia apps okrem hier?
Ja iphone nemam, mam iPad, staci, mam tam vsetko to, co mozem mat v iPhone. Mam staru hnusnu nokiu ktoru mam velmi rad. Ucel splni.
inak aj za zvonenia sa platí a nedajú sa len tak stiahnuť pokiaľ nato nemáš app alebo nestiahneš cez itunes a navyše sú tak blbo oddelené od hudby v iphone že sa nedá hudba z iphonu použiť ako zvonenie... pre tieto obmedzenia si už nabudúce radšej kúpim android
V androide je neporiadok, mal som, nie zle, ale ja mam rad, ked nieco ulozim a nemusim vidiet kam to ide, len nech to viem najst v tom je dobre iOS.
A co sa tyka zvoneni - no bohuzial. Ak nemas skusenosti s JB (neodporucam, pokial to chces len na tie zvonenia) a nie si vyznavac tweaku alebo apps zdarma (vyskusanie pred ich zakupenim), tak odporucam android. Pre ludi, ktori sa neradi biju so svojim telefonom, ako stvorene
Hudbu, ktoru mas niekde stiahnutu v pocitaci v priecinkoch (zadarmo - napr. uloz.to, torrent atd. nemusis kupovat pesnicky cez itunes, aj ked je to legalne, pocuvaju sa tak isto ako tie stiahnute nelegalne) - tak tie pesnicky vlozis do itunes, kde si vytvoris playlist a iba ich tam prenesies. Potom iba klinknes no tvoj iphone - music (tam zaskrtnes tvoj playlist) a das dol vpravo Sync (apply).
Btw @roman103 moja spolužiačka dnes doniesla do školy napodobeninu iPhonu s Androidom 4.0 alebo 4.1 za 150€. Nemáš náhodou ten istý?
1. Nechodím na nejakú žebrácku školu v Poprade.
2. Som zaťažený na drahé značky, čo sa týka všetkého.
3. Neznášam fake veci, najradšej by som všetkých ogrcal, čo len na také niečo pomyslia ako je fake (blee)
4. iPhone za viac ako 1000€ je aj na viac ako 1000% pravý, ak vieš aký je rozdiel, hneď by si na to došla, ak nie, na Youtube máš video, ktoré ti vyjasní ako sa odlišuje fake (Phone) od originálu (iPhone).
5. Načo si kúpila tvoja spolužiačka shit Phone za 150€ a ešte sa s tým aj chcela ukázať, keď vedela, že je to fake?! (blee)
A ako si si tak istý, že som nič nedokázal?! Už roky sa venujem investíciam a to je mi 13. A keď ty máš 18, mal by si mať normálnu prácu a nie malovanie nejakých joystickov a čo ja viem, čo ešte farbíš?! A gukol, ty koňom vyjebané hovno zo záchoda, chodím na gymnázium, nie na základku a len preto, že máš neuveritelných 18, tak sa z toho ideš dojebať. Nemáš ani rodinu, ani vzdelanie, ani kamošov, ani iPhone, ani bábiky, ani cent, nemáš proste nič, toho by som tu mohol menovať celý deň, takže načo sa hráš?! A určite si nemal ani párty 18., však?
Ty ..proste..paštika..Bratislava..paštikári....aaach
za keho regiona slovenksa si?
a btw @pumaamravec som ti hovoril, že Blaváci su paštikári
1. tak na tej tvojej "žobráckej" škole je 5% najinteligentnejších ľudí Slovenska.
2. Jasné, bežne No tak, snáď sa chceš podobať na @kto - a? Ani jemu už dávno nikto neverí tie sračky, čo vypúšťa
3. Ty si teda riadne namyslený... Ja byť tvoja mama, fackovala by som ťa all day all night
4. Tak toto ukázalo, ako si serieš do huby a klameš... Teraz ťa máme ospevovať, že si si kúpil iP za 1000€ (mimochodom, toľko veľa nestojí ani iP 5, keby niečo) , keď ho v pohode zoženieš aj za 700€? Super, tlieskam
5. Za prvé, dostala ho na Vianoce. Za druhé, ako vieš, že sa s ním chcela ukázať? Myslím, že nie, keď asi 4 baby v našej triede majú pravý iP
@paulinka24 no, ty nie si oveľa staršia (keďže mám takmer 12), tak by som na tvojom mieste bola ticho. A že by som srala celý mesiac z jeho školy? No hej, to z toho, aká je hnusná akože sorry, ale to, že chodí na nejakú snobskú drahú školu, neznamená, že tá škola je dobrá P.S.: nauč sa správne tagovať