@stenatko u nana si mozes vyberat co chces pocuvat, kdezto shuffle hra ako si sam uzna za vhodne je tam sice voice over, ale komu sa chce kricat do prehravaca po anglicky aby prehral, to co chce a je tam toho u nana viac, ale nechce sa mi vsetko vypisovat
@trdelniiiq Mne prehráva shuffle úplne normálne -.- Podľa poradia ako to mám v počítači I keď má tú funkciu, že "preskakovanie" pesničiek, čiže náhodné poradie
@stenatko myslel som to tak, ze si nemozes lubovolne skakat z jednej pesnicky na druhu..pocuvas nieco, zrazu sa ti zachce nieco ine, co je o, povedzme 40 songov dalej, tak nemas inu moznost ako si to bud zvolit cez voice over, alebo presuvanim kazdej jednej..u nana si das cover view, posunies prstom a mozes zacat pocuvat..ide tu o tu jednoduchost a rychlost dostatia sa k tomu, co momentalne chces ..i ked, to je len mozno vec vkusu
Neviem, ja mám v ipode čo chcem, nemusím nič preskakovať a keď už preskakujem, tak väčšinou už mám "v ruke" koľko musím urobiť kliknutí, aby som sa k danej pesničke dostala Ale inák v tomto je nano výhodnejší, súhlasím
@justalex ja ho mám, mám klasický strieborný, no videla som aj šedý a ten bol podľa mňa krajší.
ja nie som žiadna iOvca, je to moj prvy jablkovy vyrobok a este sa s nim zoznamujem...niektore funkcie su prijemne, niektore ma vytacaju...velke + je u mna ten klip ktorym si ho mozes pripevnit na oblecenie, sice teraz to nevyuzivam ked je zima, ale v lete to urcite ma nieco do seba a chystam sa to jednoznacne vyuzivat aj vo fitku.
jedno minus je to, ze je skutocne malicky, aj na dievcenske prsty myslim si, chalani s vacsimi prstami by mohli mat problem.
ale inak zatial fajn, ja som ho dostala ako darcek vo verzii 16GB, takze ako sa hovori: darovanemu konovi na zuby nepozeraj snazim sa s nim zzit a vyuzivat jeho vyhody
osobne si myslím, že každy ipod je dobrý a nezasekáva sa preto je to ipod už je len na každom ktorý si vyberie ale zatial som s ničím od Apple nemal problémy a to nemám jednu vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale načo nano? Čo neni jedno, či máš ipod s obrazovkou, alebo nie? Keď chceš počúvať len hudbu?
Som maximálne spokojný.
Je dosť veľký rozdiel keď máš mp3 s obrazovkou alebo nie...
Ja by som osobne mp3 bez obrazovky nechcel...
Neviem, ja mám v ipode čo chcem, nemusím nič preskakovať a keď už preskakujem, tak väčšinou už mám "v ruke" koľko musím urobiť kliknutí, aby som sa k danej pesničke dostala Ale inák v tomto je nano výhodnejší, súhlasím
ja nie som žiadna iOvca, je to moj prvy jablkovy vyrobok a este sa s nim zoznamujem...niektore funkcie su prijemne, niektore ma vytacaju...velke + je u mna ten klip ktorym si ho mozes pripevnit na oblecenie, sice teraz to nevyuzivam ked je zima, ale v lete to urcite ma nieco do seba a chystam sa to jednoznacne vyuzivat aj vo fitku.
jedno minus je to, ze je skutocne malicky, aj na dievcenske prsty myslim si, chalani s vacsimi prstami by mohli mat problem.
ale inak zatial fajn, ja som ho dostala ako darcek vo verzii 16GB, takze ako sa hovori: darovanemu konovi na zuby nepozeraj snazim sa s nim zzit a vyuzivat jeho vyhody