Iste poznáte ISIC a zľavy,ktoré ponúka. Každoročne pri prolongovaní ISICu mi v škole dajú takú brožúrku kde sú také kupóniky so zľavami. Chcel by som vedieť, že či môžete použiť iba jeden taký kupónik alebo aj viac (ak si napr s niekym vymeníte).. Príklad
ja som pouzil ISIC akurat kvoli zlave na ubytovanie v Xeroxe a v Mc donalde mas menu za 2,99, takisto to plati na knihy aj bez kuponov a ked si dobijes aj na MHD a SAD ....
a inak ked sme pri tom a nechcem zakladat novu temu..tiez mam ISIC prvy krat. tak by ma zaujímalo ci mi daju polovicne cestovne ked budem chodit do skoly, alebo ako to s touto kartou funguje..ci staci ze vodicovi karut ukazem alebo ako..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a ja nemám takú brožúúúŕku........
a inak ked sme pri tom a nechcem zakladat novu temu..tiez mam ISIC prvy krat. tak by ma zaujímalo ci mi daju polovicne cestovne ked budem chodit do skoly, alebo ako to s touto kartou funguje..ci staci ze vodicovi karut ukazem alebo ako..
dík