Vysokoškolská karta ISIC má byť na zadnej strane podpísaná? Pretože kolonka na podpis tam je, ale žiadne pero na ten materiál, z ktorého je karta, nechce písať.
ad podpis.. minulu bankomatovu kartu co som si teraz menil som podpisanu vobec nemal a prezil som 2 roky.. ale ked mi v banke vydavala novu, tak mi hned dala i pero nech podpisem
ja som mala tiež problémy s podpisovaním nechytalo mi tam žiadne pero a ak hej tak iba na pár milimetrov a zase nič tak som sa s tým trápila dosť dlho, ale čo som mala predtým kartu Go26 nebola vôbec podpísaná a vydržala mi tak rok, ale keď som chcela novú kartu tak mi už tiež podávali pero, nech to podpíšem inak nie je platná
ja to podpisane mam...bo zrovna v tej kolonke na podpis je taky material, aby to slo aj normalnym perom podpisat...ale ak ho tam nemas, ta skus pero na cd a dvd ako nejaku centropen ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a aktivuješ na VŠ termináli, oveľa jednoduchšie ako behať po SADkách a hľadať to tam.
napr u nas v skole si ju musis zvlast pre jedlo, pre kopirovanie a tak..
teda zvlast i na sadke a neviem kde..
doteraz mi vsak zlavu v poho davali bez aktivacie, tak uvidim..
isic s podpisom uz vobec neriesim