Akurát som sa o tom dnes s ofcarnage bavila, na islam by som neprešla z dvoch hlavných dôvodov: musela by som si odpustiť šnicle a akýkoľvek alkohol. A hoci nezvyknem píjavať, úplný zákaz by mi vadil
Nikdy nezabudnem na scénu s Persepolisu, čo je síce kreslený film, ale podľa skutočných udalostí, kde sa hlavná hrdinka s priateľom v aute na chvíľu chytia za ruky, pri čom ich uvidí hliadka, ktorá náhodou prechádza v aute vedľa nich, ju zatknú a povedia, že buď otec príde zaplatiť kauciu, alebo dostane fyzický trest. Za držanie sa za ruky. A otec príde po ňu a ako sa vracajú domov, smutne hodnotí, že keď on mal 15 a chodil s jej mamou, nič také ešte nebolo.... A aj veľa iných scén z filmu a informácii z predmetu Geografia náboženstiev, čo som mala, ma úplne dostalo....
prečítal som si to je to hrúza .... tých politikov by som tam vystrielal a ihneď porobil normálnu ústavu ...ale zas nemôžeme všetkých moslimov hádzať do jedného vreca.. napr. také turecko je na tom aj s ľudskými právami omoc lepšie ... a ateizmus je tam povolený čo v týchto krajinách pochybujem....
ja nie som rasista a ani feministka...ale je to tak strasne, co sa tam deje...zeny ukamenuju, poleju kyselinou, znetvoria im tvare a tela...male dievcata znasilnia a este su to ony, kto poskvrnil cest rodiny...muz moze vsetko...ved tolko bolo takych pripadov...ale my s tym nic neurobime...su to svine...debili...tyrani...k*koti...mozeme sa nad tym len zamysliet...lebo ist hlavou proti muru nie je rozumne...
ja osobne sa cudujem napr. i Slovenkam, ktore sa vydaju za Araba a odidu s nim do carovneho Orientu...moze to byt mily clovek, ale nikdy nevieme co je ozaj zac...co je zac jeho rodina...
vsetkym, co tak konaju by som priala dozivotne muky!
Každá strana ma dve mince, nieje Islam, ako Islam, súhlasím, že v krajinách ako Afganistan, Pakistan, Irán, Jemen, Irak, Egypt a hlavne Saudská Arábia je to peklo a naozaj to odsudzujem.
No na druhej strane sú tu krajiny, ktoré sú už dostatočne benevolentné a je to taký malý raj na zemi, napríklad Katar, jedna z najbohatších zemí na planéte, každý má zadarmo luxusné štátne bývanie, MHD, zdravotníctvo a školstvo zadarmo je samozrejmosť, ľudia dostávajú od štátu poukážky na dovolenky, ženy už zdaľeka nie sú tak utlačované, majú oveľa väčšiu slobodu, obliekať sa väčšinou môžu normálne, ľudia sú vyspelí a určite je týranie žien minimálne, čo je hlavné, žena tam celý život nepracuje, živiť ju musí muž.
Spojené Arabské Emiráty, Omán, Kuvajt, Libanon idú rovnakou cestou.
Nehovoriac o tom, že v týchto krajinách považujú ženy, západnú ženu z Europy za chudáka a naozaj naše ženy ľutujú, hlavne preto, že tu ženy musia pracovať, tam majú všetko zadarmo.
Ale súhlasím s @pernik , nie všade to tak je, ono to nie je ani o náboženstve, ale o tom, že aké dokážu byť ľudia svine, to sa nedeje ani medzi zvieratami, aby niekto tak ubližoval žene-teda aj matke namiesto toho, aby si ju vážil.
@d170 jj jasne ze aj na slovensku aj vsade sa najdu tyrani , ale tam je to hrozne proste tam asi 1 zo 100 chlapov je normalny. Ale je to aj o tom ze tak ich vychovavaju od malicka. a ide to stale po generaciach
si mi ukradol forum ,to som cel aj ja dat ale pohoda ja som uz podobne cital davno, islam je to najhorsie nabozenstvo po katolzme a judaizme , nabozenstvo je jed tohto sveta!
Pre mna zamna nech sa tam pojedia navzajom, lenze ono to bude o chvilu aj tu v Europe...ved oni tu nechcu len zit ( uz to je vela! ), ale chcu tu presadzovat svoje islamske taraniny na cele s kokotom alahom...!!! Caka nas to, logicky. Ale nemusi pokial sa zapadne staty spametaju....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Normálne to nie je, ľudia by mali mať rovnaké práva bez oohladu na to, či je to muž alebo žena.
ja osobne sa cudujem napr. i Slovenkam, ktore sa vydaju za Araba a odidu s nim do carovneho Orientu...moze to byt mily clovek, ale nikdy nevieme co je ozaj zac...co je zac jeho rodina...
vsetkym, co tak konaju by som priala dozivotne muky!
Nebolo to myslené tak, že by som mala niečo proti tejto diskusii
No na druhej strane sú tu krajiny, ktoré sú už dostatočne benevolentné a je to taký malý raj na zemi, napríklad Katar, jedna z najbohatších zemí na planéte, každý má zadarmo luxusné štátne bývanie, MHD, zdravotníctvo a školstvo zadarmo je samozrejmosť, ľudia dostávajú od štátu poukážky na dovolenky, ženy už zdaľeka nie sú tak utlačované, majú oveľa väčšiu slobodu, obliekať sa väčšinou môžu normálne, ľudia sú vyspelí a určite je týranie žien minimálne, čo je hlavné, žena tam celý život nepracuje, živiť ju musí muž.
Spojené Arabské Emiráty, Omán, Kuvajt, Libanon idú rovnakou cestou.
Nehovoriac o tom, že v týchto krajinách považujú ženy, západnú ženu z Europy za chudáka a naozaj naše ženy ľutujú, hlavne preto, že tu ženy musia pracovať, tam majú všetko zadarmo.
Ale súhlasím s @pernik , nie všade to tak je, ono to nie je ani o náboženstve, ale o tom, že aké dokážu byť ľudia svine, to sa nedeje ani medzi zvieratami, aby niekto tak ubližoval žene-teda aj matke namiesto toho, aby si ju vážil.
ATEIZMUS FOREVER !