Má vypredané koncerty,v jednej spevackej súťaži ponižoval aj děti,chorých ludí. Videla som ho ráz na koncerte naživo....ukazoval prostredník,nadàval.Na koncerte boli prevažne mladé ženy oblečené akoby išli na rande. Ženy ho zbožňujú
No ked ponizuje chorych a deti to moc pekne neni ale tak vseobecne ukazovanie prostredniku a nadavky mozu byt bezne ci uz pri raperoch alebo pankacoch tak zrovna to dovod neist na koncert nie je
Paľo na koncerte nadával? to akože ako, prečo? ,,aach boha vášho čo vy se mnu robíte, strunu z gitary mi odjebali, mravce sa tu jebú! Na šnúru ma volá opitého kokota!"
sice neviem, preco sa bohis uviest jeho meno ale na neho mi to akosi moc nesedi.... tak ci tak, je za zenitom, na jeho koncert by som nesiel, ani keby nenadaval a neurazal ešte pár starších vecí od Teamu znesiem, nemusim kvoli nim hned preladiť ale inak...
@rebarboe
Len tie mladé děvčata co na něho letia nechapem,ich outfit: minisukna,topik,opatky a hor sa na Pinokia do prvého radu Keby bol nějaký pěkný a inteligentny chlap ok,ale taky nevzdělaný,vulgarny,zakomplexovaný...nadávat před dětmi? Uroven
Ja som ho raz videl v savage garden pri námestí slobody v bratislave. Akurát tam fackal jednou rukou batoľa a druhou vozíčkara. (Pričom ležal vo vani nafetovaný)
@kaiserchief1 je namyslený,tvári sa na rockera v červených teniskách....ohovára každého no on sám vyzerá ako Pinokio a trpaslík z předzahrádky,taký kříženec...
@kaiserchief1 Palino ju nezobral do postielky po koncerte,asi tam bude problém, však célú O2 arénu nemôže zobrať do postielky, treba v rade čakať
Možno že v Bratislave aj na zakladatelku fòra príde...
@nelka24 teba už urcite, zobral...keď přesně vies ako to funguje. Já ti to nezávidím, v posteli ešte horší výkon ako na pódiu,potom ti zaspieval uspávanku na playback
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Urážať iných nepovažujem za OK. Takých muzikantov nemám rád.
Len tie mladé děvčata co na něho letia nechapem,ich outfit: minisukna,topik,opatky a hor sa na Pinokia do prvého radu Keby bol nějaký pěkný a inteligentny chlap ok,ale taky nevzdělaný,vulgarny,zakomplexovaný...nadávat před dětmi? Uroven
Alebo ten ... Roko?
Možno že v Bratislave aj na zakladatelku fòra príde...