Prosím vás poraďte mi mám možnosť odísť z 8. triedy na Belgické lýceum.....Ak má niekto skúsenosti s touto školou, alebo vie ako to tam funguje, prosím napíšte. Skôr ako tam pôjdem rada by som si o tejto škole niečo zistila.......Ďakujem
A btw. keď už tam isť tak až z deviny. Tým,že ty už máš učivo deviatacke zvládnuté, tak sa sústreďuješ len na jazyk a môžeš byť najlepšia zo skupiny a potom na leto odcestuješ
A ešte posledná vec na franc. sekcii je podľa mna dost bordel, takze skor espana
ako, ja tam nechodím, ale z počutia viem, že vraj to nie je bohvieaká kvalita, že vraj keď sa porovnávajú iné sekcie (teraz z hovorím o španielskych) v úrovni jazyka, tak žilina zaostáva, toť z počutia
ak už ale chceš ísť, tak jendoznačne z deviny, stratíš síce rok, ale aspoň v tom prvom ročníku ťa škola až tak nezaťažuje, od druháku je to už o inom, ale tiež to nie je nezvládnuteľné, aj keď asi budeš mať také stavy že budeš chcieť prestúpiť, bdueš mať chuť šmariť sa pod auto, hlavne keď si uvedomíš že máš za týždeň 13 dôležitých previerok, ale ono to prejde ( vlastná skúsenosť) a navyše keď skončíš, ak nezmaturuješ na štvorky, zaplatíš nejaký poplatok a urobíš nejaký test tak máš aj štátnicu, čo nie je na zahodenie
u nás v triede sme rozhodne rozdiel medzi ôsmakmi a deviatakmi nevideli, dokonca ôsmakom to išlo oveľa lepšie... myslím si, že úroveň školy je výborná, samozrejme, že má i nevýhody, ale je to výborná skúsenosť študovať tam... taktiež máš výbornú šancu dostať sa na VŠ aj do zahraničia. Keď vidím, čo berú bývalí spolužiaci na iných gymnáziách, tak sa vôbec nebojím povedať, že toho berieme oveľa viac... takže, ak sa nebojíš niečo vydržať, tak sa určite prihlás a aspoň to skús
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
btw, najprv ale musis urobit prijimacky, tak by som pouzivala kondicional
myslím, že sa robia psychotesty
Čo máš proti tej škole?
A ešte posledná vec na franc. sekcii je podľa mna dost bordel, takze skor espana
ak už ale chceš ísť, tak jendoznačne z deviny, stratíš síce rok, ale aspoň v tom prvom ročníku ťa škola až tak nezaťažuje, od druháku je to už o inom, ale tiež to nie je nezvládnuteľné, aj keď asi budeš mať také stavy že budeš chcieť prestúpiť, bdueš mať chuť šmariť sa pod auto, hlavne keď si uvedomíš že máš za týždeň 13 dôležitých previerok, ale ono to prejde ( vlastná skúsenosť) a navyše keď skončíš, ak nezmaturuješ na štvorky, zaplatíš nejaký poplatok a urobíš nejaký test tak máš aj štátnicu, čo nie je na zahodenie