čo sa týka strednej školy, odpoveď znie nie ... podľa mňa je to na jednej strane dobré že sa človek naučí väčšej samostatnosti ale mám pocit že je to príliš skoro ...
na vysokej áno, na strednej nie....synonymum pre stredoškolský internát je väzenie, bola som na niekoľkých len tak prespať, a bývať by som tam rozhodne nechcela.
podľa mňa je lepšie na strednej bývať doma, a potom na vysokej si užívať vysokoškolského života ak chceš (ja si ho síce aj tak neužívam a idem sa presťahovať na privát, ale vysokoškolské internáty sú už v pohode )
NIe nie CHOD ! Ani nevieš ako to každemu prospeje budeš samostatná mať iné uvažovanie spoznáš vela skvelých ludi nove mesto priležitostí, ja som sama na intráku a je to super, aj ked niekto povie že byt v izbe 4x4 metra ta zabije ale podla mna nie, si stále s ludmi komunikuješ a budeš viac proste skusenejšia, a je to super ked ideš v patek domov a tešíš sa na rodinu vtedy su k tebe všetci milý lebo ta dlho nevideli
ja som na intráku na strednej a neni to vôbec také zlé jak to tu ľudia opisujú
viem že na niektorých intrákoch je voľnosť taká že dojdeš o druhej a nikto nič.. na mojom máme vychádzky do deviatej, ale v podstate to neni až také strašné, keď chcem ísť do mesta v stredu poviem vyche že idem domov a nejak byť vonku do 11 cez týždeň nepotrebujem, dá sa zvyknúť si na to..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Veľa som sa tam naučil, zabavil, mám kopec zážitkov, spoznal som kopu ľudí, ... Určite odporúčam.
ak by sa jednalo o vysokú školu to je už vec iná
podľa mňa je lepšie na strednej bývať doma, a potom na vysokej si užívať vysokoškolského života ak chceš (ja si ho síce aj tak neužívam a idem sa presťahovať na privát, ale vysokoškolské internáty sú už v pohode )
viem že na niektorých intrákoch je voľnosť taká že dojdeš o druhej a nikto nič.. na mojom máme vychádzky do deviatej, ale v podstate to neni až také strašné, keď chcem ísť do mesta v stredu poviem vyche že idem domov a nejak byť vonku do 11 cez týždeň nepotrebujem, dá sa zvyknúť si na to..