snežíí rozmyslam nad tym, ze mam superschopnosti, tri krat som si zelala sneh a tri krat zacalo bud este v ten den, alebo hned na druhy snezit..(viac v mojom blogu
viac ludi by ma za to najradsej upalilo
kto z vas nema rad sneh a preco
bože ludia ved sneh je super...
Nemyslite na to že bude všade potom blato,žite pre tuto chvilu...
no nieje to užáasne ked vidíte tie velké vločky snehu?ved to je super,vedela by som kráčať v snehu celé hodiny...
a ešte aké je to všetko krásne,biele,proste ...
este nech je zima aj -10 ez den ja mam zimu rad lebo jedine obdobie kedy& aspon ako tak sportujem..tak mne este zimi nestacilo..ved zasa jar leto jesen budem veget a to nie je boh vie co tak zima vytaj o5
Waa ludze veď to je krásne... hlavne keď tak pomaly tie veľké vločky dopadajú dolu, kde je všetko biele... len to blato, keby potom z toho nebolo ... Luuubim sneh
Akože... v slušnej miere proti snehu nič nemám. Ale to teplé slnečné počasie čo bolo v piatok a sobotu mi vyhovovalo viac... A dnes mi práve nezlepšilo náladu keď som sa trepala v tej chujavici (alebo ako nazvať to počasie) do mesta zohnať si niečo na jedenie a potom som v škole vyzerala ako zmoknutá myš...
Neznášam to biele pojebané svinstvo čo práve padá z neba.
Keď sú Vianoce, je zima, tak je to pekné a doplňa to peknú Vianočnú atmosféru.
Ale toto nie!
Nasneží, na druhý deň sa to roztopí, na tretí je blato, na štvrtý zas nasneží a tak to ide už asi mesiac a pol dokola, strašne ma to jebe.
To počasie je otrasné, fúka, sneží, prší a je teplo. To všetko naraz. Otrasné.
Najhoršie na tom je, že som si pred týždňom kúpil krásne nové tenisky, ktoré teraz nemôžem nosiť kôli tomu dojebanému počasiu!!! Zabíjal by som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
kebyze som fit uz sa hadzem do snehu a robim anjielov xD
sniezik je najuzasnejsiiii x)
Nemyslite na to že bude všade potom blato,žite pre tuto chvilu...
no nieje to užáasne ked vidíte tie velké vločky snehu?ved to je super,vedela by som kráčať v snehu celé hodiny...
a ešte aké je to všetko krásne,biele,proste ...
Akože... v slušnej miere proti snehu nič nemám. Ale to teplé slnečné počasie čo bolo v piatok a sobotu mi vyhovovalo viac... A dnes mi práve nezlepšilo náladu keď som sa trepala v tej chujavici (alebo ako nazvať to počasie) do mesta zohnať si niečo na jedenie a potom som v škole vyzerala ako zmoknutá myš...
Keď sú Vianoce, je zima, tak je to pekné a doplňa to peknú Vianočnú atmosféru.
Ale toto nie!
Nasneží, na druhý deň sa to roztopí, na tretí je blato, na štvrtý zas nasneží a tak to ide už asi mesiac a pol dokola, strašne ma to jebe.
To počasie je otrasné, fúka, sneží, prší a je teplo. To všetko naraz. Otrasné.
Najhoršie na tom je, že som si pred týždňom kúpil krásne nové tenisky, ktoré teraz nemôžem nosiť kôli tomu dojebanému počasiu!!! Zabíjal by som