Cauko, ked chcem exportovat nejaky dokument z iWork - napriklad prezentaciu - do windowsackeho Powerpointu, pojde to? Pytam sa, pretoze na nete som citala, ze prijat dokaze vsetky typy office dokumentov, ale exportovat dokaze iba vo formate .doc alebo RTF
uha to neviem. a mozno aj ano. keby si to potom otvorila v PowePoint. dakedy sa stane ze mas subor .doc ale neda sa to otvorit vo worde ale v pover pointe. takze skus. snad to pojde ale neviem ci som ta dobre pochopil.
jaj ale ak ti ide o to, ze ked tam hodis prezentaciu ale ked to chces uz dat inde tak to hodi do toho formatu tak by to mohlo fungovat. ako som uz spominal raz mi prisiel e-mail s prilou koncovka bola .doc ale otvorit sa to dalo len a len v powerpointe. takze asi tak to je . ked si mas nieco kupit a nekupujes to online ale osobne tak ich popros. si ci to nemozes vyskusat. a potom uvidis.
neviem. nepotreboval som to prenasat a iwork som prestal pouzivat odkedy mam office 2008 :mac a z toho mi staci word a powerpoint, kde mozem hocico hocikomu s win poslat a viem ze nebude problem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
subory RTF nie je to vo open office? take daco sa mi mari tak si daj najprv jedno a potom druhe to sa neda? a zistis ktore je dobre.