27.to je ozaj horor..to sa casto stava, ked dievca schudne, ale najhorsie na tom je, ze aj ked priberie naspät,tak sa to velmi nezmeni...daj si do nich vypchavky..
Áno, dala som tam vypchávky... Akože, nemám na výber. V tých s trojuholníkami som už úplne plochá a v týchto sa tiež strácam... Chce to nové plavky... Asi ma z toho bolí hlava...
Nechystám sa priberať... A prsia sa už nevrátia do pôvodného stavu?
29. Kvapalinka
Stres a málo času jesť. Ale ja sa z toho zrovna neteším...
Už som sa s nimi rozlúčila. Ide o to, že zajtra ideme na kupko a proste... mám len dvoje doma. Potom si iste rozumne vyberiem. A fakt, radšej budem mať malé prsia, ako veľký zadok.
Ja sa o chvíľku upkojím. Ale fakt ma to štve. Zdalo sa mi, že sú menšie, ale keď som zbadala ten kopec voľného priestoru v plavkách... mala som dosť...
Jáááj, nemôžem na to myslieť. V takýchto veciach som úplný dilino...
hehe ale jak to vyzeralo v prvych riadkoch o nicom,...
sice keby je to dobre napisane,okomentovane autorom,tak by bolo vsetko OK. lebo aj ja sa tesim ked dostanem nove ponozky,teda ked su nejakeho zaujimaveho vzoru..pasikave alebo tak
no a zvrhlo sa to do temy o postave,chudnuti a plaviek
takej teme sa sice netesim,ale haluz,ze jak sa da jedna tema supnut do ineho smeru
(to nic ja po ranu ked sa zobudim riesim niekedy veci ze normalne kazdemu zvykne prekrutit zrenicka az do urovne neviem coho,teda jak sa volaju uplne vsetky casti oka a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Prečo?
Presne ako povedala Bejbylove, schudla som... ale nie úmyselne... ale dosť na to, že plavky sú mi o číslo väčšie... horor
Áno, dala som tam vypchávky... Akože, nemám na výber. V tých s trojuholníkami som už úplne plochá a v týchto sa tiež strácam... Chce to nové plavky... Asi ma z toho bolí hlava...
Nechystám sa priberať... A prsia sa už nevrátia do pôvodného stavu?
29. Kvapalinka
Stres a málo času jesť. Ale ja sa z toho zrovna neteším...
Neboj...to doješ na pôvodnú úroveň
Ale ja to nechcem dojedať. Mne to takto vlastne vyhovuje. Jediné, čo ma štve, je, že sa mi zmenšili prsia.
Už som sa s nimi rozlúčila. Ide o to, že zajtra ideme na kupko a proste... mám len dvoje doma. Potom si iste rozumne vyberiem. A fakt, radšej budem mať malé prsia, ako veľký zadok.
(34) Všetko dokáže vyriešiť plastický chirurg
To isté mi povedal aj Tvoj brat.
37. Bejbylove
Ja sa o chvíľku upkojím. Ale fakt ma to štve. Zdalo sa mi, že sú menšie, ale keď som zbadala ten kopec voľného priestoru v plavkách... mala som dosť...
Jáááj, nemôžem na to myslieť. V takýchto veciach som úplný dilino...
Veď hej. Len mám teraz také všeliaké obdobie, tak som trošku precitlivelá... Ale prežijem.
sice keby je to dobre napisane,okomentovane autorom,tak by bolo vsetko OK. lebo aj ja sa tesim ked dostanem nove ponozky,teda ked su nejakeho zaujimaveho vzoru..pasikave alebo tak
no a zvrhlo sa to do temy o postave,chudnuti a plaviek
takej teme sa sice netesim,ale haluz,ze jak sa da jedna tema supnut do ineho smeru
(to nic ja po ranu ked sa zobudim riesim niekedy veci ze normalne kazdemu zvykne prekrutit zrenicka az do urovne neviem coho,teda jak sa volaju uplne vsetky casti oka a podobne