Nepozná náhodou niekto obchod, kde by som dostala zelenú farbu na vlasy? Asi najlepšie nejaký internetový, aby som sa do kamenného nemusela trepať cez pol Slovenska. Našla som zväčša ružové, fialové alebo aj modré, len v nejakých kelímkoch, nie ako klasic
No nejaké skúsennosti mám. Dáva sa to na vyperoxidované vlasy takže potom budeš mať blond keď sa ti to zmyje. Ja som si kúpila ružovú farbu a sama som si to dávala, vydržalo mi to asi 2-3 týždne. Sestra mala modrú od kaderníčky a vydržalo to asi rovnako. Takže tá zelená tiež nebude mať o moc lepšiu výdrž...
Panebože to si nikto neviete nič zistiť pred tým, ako si chcete farbiť vlasy???!!! oh my goddess...
Zelenú, modrú, ružovú a všelijaké vadné farby NEDOSTANEŠ ako normálne z drogérky s peroxidom atď... Tieto nájdeš LEN v kelímku a nanášajú sa na vyperoxidované biele vlasy, inak ti nechytí! A nevieš nájsť žiadnu? GOOGLE IT!!! bože :/ Veľa šťastia na ceste vyzerať ako vodník -.-
@thrwtchr ....možno raz príde dievča zo zelenými (ozajstnými) vlasmi, a bude pozerať ako sa zatváriš, možno sa budeš krásne zelenať presne jak tie vlasy...
@caramelbiscuit Panebože, to sa tu niekto musí tváriť tak strašne dôležito? Btw práve takto zisťujem a písala som, že neviem jak sa to používa a chcela som počuť názor niekoho, kto to už mal, tak si ten tón preboha nechaj. A áno viem o dobrom ujovi google, niečo som našla, len som chcela vedieť, či niekto vie aj o iných
@inequity no jedine tú stránku som našla, len ako totálny laik som nevedela čo z toho, či to nebude dáka kravina ale diky
@natulynka no to je fajn, ten čas, na skúšku aspoň thanks
@flagrantine jaka Avril preboha? Nemala som v pláne sa po nikom opičiť
A pre ostatné vodníkovské priania: mám vééľku ropuchu a ako vodník sa k nej budem hodiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale lacnejšie nájdeš len v kamenných a bude sa ti to rýchlo zmývať.. a aj farby v kelímku sú ok
Zelenú, modrú, ružovú a všelijaké vadné farby NEDOSTANEŠ ako normálne z drogérky s peroxidom atď... Tieto nájdeš LEN v kelímku a nanášajú sa na vyperoxidované biele vlasy, inak ti nechytí! A nevieš nájsť žiadnu? GOOGLE IT!!! bože :/ Veľa šťastia na ceste vyzerať ako vodník -.-
Všetky tieto farby, čo sú olinkované sú len polotrvácne, čiže ti to vydrží tak dva týždne.
ale o takom, čo ich má NAOZAJ
nehehe... hehehe...
nie
už mi to na mozog lezie
@inequity no jedine tú stránku som našla, len ako totálny laik som nevedela čo z toho, či to nebude dáka kravina ale diky
@natulynka no to je fajn, ten čas, na skúšku aspoň thanks
@flagrantine jaka Avril preboha? Nemala som v pláne sa po nikom opičiť
A pre ostatné vodníkovské priania: mám vééľku ropuchu a ako vodník sa k nej budem hodiť
ja v poslednom čase nemožem spávať takže sa ani nečudujem že bývam hladná a šak vydržím ňe?