Tak čo, pochváľte sa... už ste si zacválali naprieč lúčkou na koníkovi? Ja som si dnes prvý raz zacválala na jednom ranči, jebla som na zem, ale NAŠŤASTIE sa mi nič nestalo... to ste radi, čo? >
nie, ale vcera som s priatelkou sedel na takom kameni, ktory imitoval kona, tak som sedel v priehybe a priatelka fungovala ako uzda (ruky) a strmene (nohy)..
viackrát, nikdy nie sama a tak najviac som si to užila (že si to pamätám, bolo to pred dvomi rokmi), ale to som bola ako "spolujazdec" a nakoniec to dopadlo mokrou riťou a dvojtýždňovou svalovicou
ano raz, mala som cca 6 rokov, a 3 male poniky boli v takej ohrade, chodili stale dokolecka a oco ma vzal, ze si zajazdim, zaplatil za mna, ujo, co tie poniky vlastnil ma vysadil na chrbat jedneho a ja som sa po pol minute nejako cudne naklanala na jednu stranu, a nevedela som preco..skoro by som bola padla na hlavu, keby oco nezakrical na toho uja, aby ma zachytil velmi som sa hanbila, lebo tam bolo skoro cele sidlisko, ved to bola velika atrakcia,a odvtedy sa konom vyhybam
@camilla Nechcel som to tak povedať, ale chcel som podotknúť zároveň aj tú nadávku .. Ale tak nechápem prečo tu dosť často dávajú ľudia diskusie/ankety do sekcií, do ktorých vôbec nepatria, vôbec sa ich netýkajú.. ^^
nevedela som, že kone patria medzi mobily, vždy som bola v tom, že sú to zvieratá.... ale ináč áno, patrí sa z času na čas sadnúť na svoje vlastné zviera
áno škoda že mám potom vždy bolia neohorázne stehná a teda tie svaly vždy ked už už zoskkočíte z kona tak mám pociť že mi idú nohy neprirodzene od seba ale úžasny pocit ked cválate rychlo ten vietor všetko tak velmi precitáte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a nie. este som na konovi nejazdila.
áno ako malý som jazdil
uz radsej nic nepisem. dnes pisem ako talian
ale už by som to asi nevedela
a inak, je pravda, že najkrajší pohľad na svet je z chrbta koňa
, nemate v okoli vaseho mesta nejaky jazdecky klub alebo pod.?