Ahojte, aké mate skúsenosti s jazykovým pobytmi. Odporúčate to? Oplatí sa to? Uvažujem nad pobytom ale zároveň mám strach či to zvládnem keďže moja angličtina je dosť mizerná. Chcela by som ísť cez agentúru EF aké máte s nimi skusenosti vdaka
prečo by si to nemala zvládnuť? jazykové pobyty sú také, že s zaplatíč, ideš niekde asi tak na 2-3 týdžne a tam ťa učia jazyk.. neviem čo je na tom také nezvládnutelné
Ono jazykové pobyty sú práve na to, aby si sa jazyk naučila. Ked ho už vieš, agentúru na pobyt nepotrebuješ.
Osobne si však myslím, že EF je dosť predražená agentúra. Samozrejme nečakám, že taký pobyt dakde bude stáť 300e alebo dať za 2 týždňe niekde 2500e je dosť pálka.
Skús sa pozrieť po nejakých jazykovkách, ktoré to nemajú lacnejšie. Napríklad moja sesternica z jazykovky (want.sk) ponúka 2 týždne na Floride za 840euro + vreckové.
Skús pozrieť tento magazín, či tam niečo o tom nenájdeš » www.studentom.sk/... Týka sa, ako už sám názov hovorí študentov. Dosť často chodím na tú stránku a niekedy tam nájdem zaujmavé veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Osobne si však myslím, že EF je dosť predražená agentúra. Samozrejme nečakám, že taký pobyt dakde bude stáť 300e alebo dať za 2 týždňe niekde 2500e je dosť pálka.
Skús sa pozrieť po nejakých jazykovkách, ktoré to nemajú lacnejšie. Napríklad moja sesternica z jazykovky (want.sk) ponúka 2 týždne na Floride za 840euro + vreckové.