1. ľudia, ktorí o sebe hovoria, že sú tuční väčšinou vyzerajú ako laty a iba si chcú pohladkať ego a počuť, že sú krásne chudučké
2. anketa sama o sebe je nelogická. každý má iné porcie tela, pokiaľ je aj tuk dobre rozmiestnený nemusí vyzerať tučná
3. hlavne jej povedz, nech bude ticho
@alex458 No máš úplnu pravdu ale dosť ma se*e že ma iba 13 a hovorí o sebe že je tučná a už x rázi som hej hovorila nech bude ticho a tiež som si hovorila že určite sa chce len vychvalovať LENŽE teraz jej začalo vážne je*ať a odmieta jesť večere a na raňajky zje jeden chleba
pozri sa, vôbec nechápem, čo ju riešiš. Je to síce tvoja sesterka, ale hlavne je má svoj vlastný život. Má 13, vtedy drbe každému.
A kludne nech neje večere, môže fungovať na jedení listov ked bude chcieť, ona raz príde na to, že to bola blbosť
@10 tak ty si ešte dosť mladučká(a ani nie si lekár) nato aby si riešila takéto veci. Môžeš skúsiť zistiť prečo si o sebe mysli že je tučná a skúsiť sa o tom porozprávať s dospelým. Ja viem že sú aj dospelí ktorí takéto veci bagatelizujú, tak by som ju skúsila nahovoriť nech zavolá do nejakej poradne a porozpráva sa s dospelými tam. Kedysi fungovali Detské linky dôvery, tak snáď aj v dnešnej dobe niečo take ešte je.
ťažko povedať.. kedysi, ked sa mäso až tak nedopovalo ako dnes, tak by som povedal, že je to veľmi veľa, sam som mal 50kg, 168cm ked som mal 25 rokov ..
ale teraz ked je všetko mäso nadopované rastovymi hormonmi, tak sa to prenáša aj na človeka, takže niet divu, že 13-ročne decka su vyspelejšie ako by mali byť, fuziky, veľke nohy, dlane, prsia, boľave klby..
ja mam 158cm a moja vaha sa za poslednych cca 10 rokov pohybovala medzi 48-59kg, v priemere ale teda som mala okolo tych 50-51kg povacsine, takze si myslim, ze pri vyske 155cm je vaha 47kg uplne v pohode, dokonca mne stale vsetci hovorili, ze som vychudnuta, cize len nech pekne papa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
2. anketa sama o sebe je nelogická. každý má iné porcie tela, pokiaľ je aj tuk dobre rozmiestnený nemusí vyzerať tučná
3. hlavne jej povedz, nech bude ticho
A kludne nech neje večere, môže fungovať na jedení listov ked bude chcieť, ona raz príde na to, že to bola blbosť
ale teraz ked je všetko mäso nadopované rastovymi hormonmi, tak sa to prenáša aj na človeka, takže niet divu, že 13-ročne decka su vyspelejšie ako by mali byť, fuziky, veľke nohy, dlane, prsia, boľave klby..