Tak ja nie som fanúšikom Nokie,ale SE.To na úvod z mojej strany.A čo očakávaš od telefónu,o aký typ by malo ísť z hľadiska konštrukcie a oľko si zaň ochotný dať.To sú dôležité údaje.
kamos ju ma a ma to strasne idiotsky konektor na sluchatka takze k tomu treba original nokia sluchatka ktore su shitne a ked sa pokazia alebo ich stratis tak mozes kupovat nove za nekrestanske peniaze
mne príde hrozne malá, zle sa mi držala a tie smerové tlačítka sa fakt hrozne stláčajú... inak konštrukcia sa mi zdala dosť pevná... a ako už písal @3 , má to idiotský konektor na sluchátka, hlavne že všade po nete píšu že to má normálny 3,5mm jack už len kvôli nemu by som ho ja osobne nechcel...
@jemino presne tak! a ešte by som dodal že ten 5Mpx foťak fotí horšie ako 2Mpx aspoň čo som bol u kamoša čo má tu Nokiu a fotil s ňou a potom druhý kamoš s SE s 2Mpx foťákom tak mal lepšie fotky ako s tej 6600.
no ja by som si asi zobral 6500 classic a kamoš mal 6300 Nokiu mal tam krištáľový krit, za 2 roky rozlmám 4 ale nehody tipu, spadla mu na beton z izby asi 2 poschodie, bol opitý a napravoval anténu že hodil po nej svoju nokiu a raz mu vypadla z vrecka na motorke išiel asi 100km/h
Konektor na sluchatka . . . blbost . . . redukcia z 2,5 na 3,5mm , sluchatka niesu vobec drahe. Nokia ma najlepsie slide mechanizmy a pouzivaju ich aj ine znacky sice ja som pri E a N rade, ale ani stredna trieda nieje na tom zle. 5Mpix fotoaparat fotiaci horsie nez 2Mpix . . . kto tlacil spust? Smolko. Ak kupis nekupis zle, ale to neznamena ze sa neda kupit aj lepsie.
@kosmiklove nokia - nech uz akekolvek kusy vyda - je pre mna mrtva znacka, je to uz zaniknuta slava, strasny symbian, ziadna elegancia, nulova spolahlivost, mizivy vykon, zaniknute kvality, stratene iluzie,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov