Je Driclor naoaj taky uciny alebo viac uskodi ako pomoze?
Ahoj kamaradka si chce kupit driclor,ale ja som citala ze tym ktory to vyskusali to na chvilu pomohlo,ale sa potom sa zacali potit este viac a to dokonca aj na chrbte a nohach a nevedie sa toho zbavit.Ja sa snazim ju od toho odradit,ale neveri mi tak chce
ja som sa nezačala potiť viac, inak to, čo opisuješ, že niektorí ľudia sa začali potiť viac napr. na chrbte, nohách to je tzv. kompenzačné potenie. A to sa môže a nemusí prejaviť. Inak ja som toho názoru, že aj keď to obsahuje viac aluminia, tak to neuškodí viac ako každodenné používanie obyčajného antiperspirantu. Aj bežný antiperspirant obsahuje určitú dávku Al a je jedno čo budem používať antiperspirant 2x denne každý deň alebo driclor raz za týždeň/dva. Veď ju nechaj, nech vyskúša a nech sa sama rozhodne.
Driclor je super vec. Prvé tri razy ma trocha pálil ale teraz už vôbec, a nemám žiadne vedľajšie účinky ako potenie inde... Je to geniálna vec podľa mňa
@vefi89 keď nevieš o týchto problémoch čo sa týka potenia tak sa nevyjadruj iba tu urážaš ľudí kt. sa potia a nemôžu zato, ako napriklad ja... dva krát denne sa sprchujem a nepomáha to....proste niektorý ľudia sa potia či už zo stresov a podobne....a daná osoba tu nespomínala to žeby smrdela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov