Je fakt dobrý nápad v prípade prirodnej katastrofy postupnej, napr. Ako tsunami, hurikán, alebo invazia mimozemstanov postupná... proste nejake nebezpecenstvo, ktore ako vojak, alebo ako clovek v pripade ze treba musi ist do zbrane a do armady ... Je fakt dobry napad tam ist a vykaslat sa na rodinu, resp. Nechat ich tam samych, zenu, deti, ked aj im hrozi to nebezlecenstvo? ... Tak ako to vidime vo filmoch, ze muz opusta rodinu, alebo ide sam bojovat a zenu necha tak... , v realite, ja by som nesiel do armady, urcite by som vyuzil kazdu moznost zostat a ochranit rodinu, nez ist niekde... ti vojaci co bojuju mobilizuju v takom pripade stavaju pracu nad rodinu zrejme, alebo neviem teda ten usudok. Ja by som zostal aby som vlastnych mohol chranit.
tsunami a huríkán sú prírodné katastrofy, takže ak by si napr. ako vojak išiel zachraňovať zpod trosiek tak ti nehrozí žiadne veľké nebezpečenstvo ak je už PO tej katastrofe. V takom prípade by som išla, to je to isté ako humanitárna pomoc.
Invázia mimozemštanov je niečo podobné ako bojovať proti inej krajine, tam už je možnosť že sa nevrátiš, otázka ale je či by si bol ochotný napr. skončiť vo väzení/byť popravený, lebo si neposlúchol povolávací rozkaz. Ak by však prišli mimozemstania, tak by nás pravdepodobne veľmi rýchlo zmietli, takže by si nemal čas rozmýšlať nad tým.
No v prípade prírodnej katastrofy v prvom rade zabezpečím rodinu a ked mám istotu,že sú v bezpečí, môžem pomôcť aj iným, aj ked nie sme rodina. A v prípade invázie,nemusí byť ani že mimozemská je asi lepšie,ked sú tí bojaschopní nejako organizovaní, a nie že len každý si svoj dvor chráni, to by sme asi krajinu neubránili, jedine ak chránia územie ako celok.
Tuto môže maximálne nastať situácia, že štátny sviatok bude viac dní po sebe a ľudia sa utlačia na smrť v supermarketoch. Vtedy treba ostať po hromade s rodinou, bojovať sa rozhodne neoplatí.
Blbosť. Takíto ľudia čo uprednostňujú nejakú "spoločnosť" pred svojimi individuálnymi hodnotami je proste nevyvinutá sračka ktorá by si nikdy nemala hľadať ženu pretože jej nikdy nebude vedieť ponúknuť to čo chce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Invázia mimozemštanov je niečo podobné ako bojovať proti inej krajine, tam už je možnosť že sa nevrátiš, otázka ale je či by si bol ochotný napr. skončiť vo väzení/byť popravený, lebo si neposlúchol povolávací rozkaz. Ak by však prišli mimozemstania, tak by nás pravdepodobne veľmi rýchlo zmietli, takže by si nemal čas rozmýšlať nad tým.
Tuto môže maximálne nastať situácia, že štátny sviatok bude viac dní po sebe a ľudia sa utlačia na smrť v supermarketoch. Vtedy treba ostať po hromade s rodinou, bojovať sa rozhodne neoplatí.
Chlape chlape
Radse mysli a nieco ine .. Napr ako zbalit tu krasnu babu od vedla