väčšine profesorov tam kvalitne je*e...česť výnimkám... no a oni to tam robia ťažkým.... ja osobne by som už na gympel nešla... bud. týždeň máme 5 písomiek a neviem...nie je to až také jednoduché ak popri tom robím vodičák a mám iné záujmy + vlastný život a v škole som do 3...a uč sa... a zase aj spánok potrebujem..taký začarovaný kruh..niežeby iné školy boli ľahšie, ale tam sa aspoň učíš to k čomu máš blízko. Tu sa učíš všetko a nikoho nezaujíma, že nechceš byť doktorka a naozaj nechceš maturovať z chemie...
pre tich biflosou cosa cele dny iba ucia a nic ine potom v realnom zivote nevedia urobit tak jasne ze povedia ze nie. ale pre cloveka ktory nieje zavisli na knihach tak tazky je, a apsolutne zbytocny
ja som na elektrotechnickej prvacka a uz som bola prvacka aj na gympli, podla mna je tato ELK tazsia.. ale to preto lebo neviem zapajat elektriku.. kazdy ma vlohy na daco ine
Mne osobne by gympel až taký ťažký neprišiel, pokiaľ by som nemala predmety v španielčine Ale mali sme v triede aj samých jednotkárov a častokrát, čo sme porovnávali s kamarátmi sme mávali aj oveľa menej úloh... Mávala som jednotky-dvojky poväčšine na vysvedčení a môj sociálny život nijak neutrpel, ani spánkový deficit nebol až taký veľký
Takmer rovnaký ako ZŠ. Len máš viac učiva. A keď chceš prejsť s jednotkami/dvojkami tak treba venovať nejaký čas učeniu. Ale ja sa napr. učím až pred písomkou (aj to sa mi niekedy nechce) alebo mi stačí, keď si spravím len ťahák. A mám známky 1,2. Sem-tam nejaká tá troječka.
nie je ťažký...len si treba zvyknúť na viac učenia a dni kedy budeš v škole aj dlhšie( ja napríklad aj do 4 ) ...od gympláka/gympláčky sa očákava,že bude mať v každom odbore nejake znalosti ...keby to bolo na mne tak na gympel asi už nejdem
čo ti poviem. sem-tam mám pocit,že božeee veď ja nič nestíham,ale to len preto,lebo sa neučím priebežne,ale väčšinou iba pred písomkami a toho sa potom nakopí dosť
takže ak sa každý deň pozrieš do kníh tak to bude pohodka
prve 3 roky urcite nie a potom zalezi ake zameranie si vyberies ja som sa 3 roky ucil malo a chodil som aj po sutaziach atd. ale tento rok je zatial dost hard
necháepm ked niekto napíše že pre debilov to nie je to ako ked niekomu nepáli tak je debil???........toto mi pripomína moju fyzikárku........noo gympel mi nepríde ťažký
Gympel ťažký nie je. Bilingválny gympel tiež ťažký nie je. Ako napísal niekto vyššie, pre niekoho je to ľahké a niekto sa tam môže trápiť. Je na tebe, či sama vieš úsudiť, či máš na to vlohy alebo nie.
mna kazdyfurt strasil,ze na gympli to je hrozne, ze nic nestihas,ze sa to neda zvladnut atd...ako nehovorim ze to je zase uplne lahke tam,ale ked uz mas aspon trochu premyslene,ktorym smerom chces ist,zapodievaj sa len tymi predmetmi...ja napr. keby som chcela mat zo vsetkeho 1,osalela by som..xD toto sa neda,ked potom nechces skoncit dakde na psychiatrii..rozdelila som si to na predmety,kt.ma bavia a z kt. chcem maturovat..z tych mam jednotky a pri ostatnych mi staacia 2.. a na 2 v pohode vytiahnes vsetko..horsie to je ked sa ti baaaars nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ale keď mám pravdu povedať, už by som na gympel nešla.
A nemusí byť tiež každý "bifloš" kto povie že gympel je ľahký.
Komplexy si odlož radšej na fóra,kde možno budú užitočné.
A k téme,som tretiačka na gympli a v poho zvládam školu+floorbal+cestovanie(nemám to práve najbližšie)+učenie.
Gympel je hlavne prípravka na výšku,takže s tým musíš počítať.
takže ak sa každý deň pozrieš do kníh tak to bude pohodka
ale nie ... náhodou je to sranda ... akurát na tú nemčinu inak pohodička