Je možné naučiť sa na rozdielové skúšky za krátky čas?
Ako si nacpať toľké učivo do hlavy? Hlavne anatomia, latinčina. Z každého predmetu asi do takých 40 strán, aj menej. I keď učila som sa to občas aj vo svojom voľnom čase. Ale tak, dajte nejaké finty ako nestratiť nervy
Ako si nacpať toľké učivo do hlavy? - neviem, zavisi od pamäte a spôsobu ako sa učiš. Ale 40 strán je v pohode. Ak samozrejme, nemusíš vedieť do podrobna a stačí obkecat.
aaaa... niekto to na medicine flaka... toto je jeden z oborov, ktorý by mali robiť fakt len tí, čo na to maju, ktorí to chcu robit a snazia sa...
neviem, byvala nadejna svagrina na medicine v MT krachla prave na anatomii, radsej to nechala tak a stala sa slobodnou matkou
No nie, ja som bola 2 mesiace na zdravotnej ale pre nemenované dôvody som musela hladat skolu v mieste bydliska ... tak som prestupila na gympel a chcela by som sa vratit naspat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
neviem, byvala nadejna svagrina na medicine v MT krachla prave na anatomii, radsej to nechala tak a stala sa slobodnou matkou