Mám namysli hlavne veci typu , tenisky, nejaké časti oblečenia, ale určite by bolo viacero takých vecí len ma teraz nenapadne a pod pojmom"nástroje" si momentalne neviem predstaviť tiež nič konkretne. Ale však otázka je daná.
Ja napríklad by som chcel kúpiť tenisky ktoré som mal a už sú deravé alebo vynosené preto že boli dobré, a páčili sa mi a nechcem kupovať za velké peniaze mačku vo vreci, ale niečo kvalitné a keď viem že toto bolo kvalitné tak to chcem kúpiť znova(no zväčša to už nie je dostupné)
no napríklad keď nájdem dobrú podprsenku tak určite neváham kúpiť ju znovu, resp. viac kusov. tenisky mám tiež jedny obľúbené, ktorú sú už polorozpadnuté, a chcela by som tie isté zas, ale premýšľam nad inou farbou, aj keď napokon asi predsa ostanem u tej pôvodnej červenej
pravidelne si kupujem rovnaké čierne rifle, keď sa mi jedny zoderú/roztiahnú a tak..
už dvakrát som si kúpila takmer rovnaké vans, lebo tie predošlé sa zodrali
aj keď som stratila čiapky, tak som si kúpila rovnaké alebo aspoň čo najviac podobné..
aj keď mi dcéra rozbila slnečné okuliare, tak som si musela tie isté zas kúpiť
a ták...
Niektoré veci si ani neviem predstaviť kupovať stále odlišné mám stále presne rovnakú voňavku, telové mlieko či šampón na vlasy a čo sa oblečenia týka, tiež to občas robím mne sa veľmi páčia čierne ponožky s bielymi bodkami, alebo biele s čiernymi takže ich mam habadej a keď nejaké nájdem v obchode, je mi to úplne jedno, že už také mám
Mne ked si kupim rovnake tenisky tak rodičia z toho nejsu nadšení...že zase tie iste si si kupil? To si si mohol kupit nejake ine nie stale v tom istom chodiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ja napríklad by som chcel kúpiť tenisky ktoré som mal a už sú deravé alebo vynosené preto že boli dobré, a páčili sa mi a nechcem kupovať za velké peniaze mačku vo vreci, ale niečo kvalitné a keď viem že toto bolo kvalitné tak to chcem kúpiť znova(no zväčša to už nie je dostupné)
A hej ja tiez uz par rokov zhanam take male koberce co som mala v izbe..boli z ikei a odvtedy ich tam uz nemaju
Dulcia,soaphoria a mylo budem uz asi navzdy kupovat vzdy doplnam co sa minie a aj novoty kupujem
Alebo napr mam jedny super geox cizmy na podpatku a tak si planujem podobne tej istej znacky kupit,ked dosluzia,lebo viem,ze su dobre a kvalitne
Alebo v tezenise kupujem spodne pradlo,lebo som tam spokojna
už dvakrát som si kúpila takmer rovnaké vans, lebo tie predošlé sa zodrali
aj keď som stratila čiapky, tak som si kúpila rovnaké alebo aspoň čo najviac podobné..
aj keď mi dcéra rozbila slnečné okuliare, tak som si musela tie isté zas kúpiť
a ták...