Trošku vo mne zostalo to také zmýšľanie, že čo si kto o mne pomyslí tak 10% to mám v hlave, kedysi to bolo tak 60% ide o to, že letíme z Anglicka do Brna a potom ideme do Trenčína na festival Pohoda. Nemám veľký ruksak, domov chodievam s veľkým kufr
kufrom, ale premýšľam, že či by bolo moc odveci ísť aj na festival ( je na letisku ) ísť s kufrom. Čo si myslíte o takýchto ľuďoch? že sú divní?
Inak dôležité veci si chceme nechať v úschovni na železničnej stanici, zámok na kufri bude stačiť? ( jeden kufor môj alebo frajerov tam necháme a druhý berieme na festival ) + je varianta, že v Brne kúpime veľký ruksak a pôjdeme ako všetci ostatní s ruksakom a zíde sa nám aj keď pôjdeme do Tatier minule sme išli dlhú trasu od zástavky do hotela s kufrom
dost ma pobavilo ze riesis ako to bude ako vyzerat ked pojdes s kufrom nemalo by ist radsej o to nakolko to bude pre teba convenient? btw ja som sla na roadtrip po balkane s kufrom, ludia si zo mna picu robili az dokial pochopili, ze je to o dost praktickejsie
@ssnehulienka@laurikaaa nebola som na festivale asi 5 rokov a no tak nechcem počúvať blbé poznámky na adresu môjho kufra čo sa týka lietania a letiska je lepší kufor podľa mňa, ale zase na festy lepší ruksak :/ tak neivem @Ye6xncl to som ešte neskúšala tak čo sa týka terénu, tak pôjdem po betone a po tráve kusok na Pohode @h8u som rada, že aj iní ľudia riešia takéto blbosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Inak dôležité veci si chceme nechať v úschovni na železničnej stanici, zámok na kufri bude stačiť? ( jeden kufor môj alebo frajerov tam necháme a druhý berieme na festival ) + je varianta, že v Brne kúpime veľký ruksak a pôjdeme ako všetci ostatní s ruksakom a zíde sa nám aj keď pôjdeme do Tatier minule sme išli dlhú trasu od zástavky do hotela s kufrom
@Ye6xncl to som ešte neskúšala tak čo sa týka terénu, tak pôjdem po betone a po tráve kusok na Pohode
@h8u som rada, že aj iní ľudia riešia takéto blbosti