A je ok položiť na bar vlastný reprák a púšťať si tam nejaké ruské cigánsko-kolotočárske pičoviny?
A riešite keď idete von a stretnete susedu pred domom napr. fajčiť v pyžame? Alebo keď idete do večierky a niekto má na sebe ponožky, na tom žabky!!!!! a župan? išli by ste tak von? Myslíte, že tí ľudia zanevreli na život alebo si ho naplno užívajú jj, mrte sa nudím
Čo tam po bare, ja by som to dala do zimnej kolekcie outfitou. Ideálne do snehovej periny a snehového kúpeľa s ľadovou sprchou... Vieš, keď sa cestou do práce vykýbli dotyčný, môže už rovno si spraviť pohodlie na zemi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
pyžamá, svetre a ponožky sú jediné oblečenie, ktoré človek skutočne potrebuje.
A riešite keď idete von a stretnete susedu pred domom napr. fajčiť v pyžame? Alebo keď idete do večierky a niekto má na sebe ponožky, na tom žabky!!!!! a župan? išli by ste tak von? Myslíte, že tí ľudia zanevreli na život alebo si ho naplno užívajú jj, mrte sa nudím
v teplakoch chodim jedine so smetami kedy som von dokopy 20 sekund
vinimku tvoria iba nevestince...a v takom si zrejme nebola...