Samozrejme. A niektorí z vrchných predstaviteľov tej strany sú neonacisti. To, samozrejme, neznamená, že "bežní" ľudia, kt. podporujú tú stranu, sú všetci fašisti, prípadne neonacisti. Len poriadne naleteli...
@hagelslag dúfam, že toto fakt nemyslíš vážne, ešte mi povedz, že Rasťo Rogel z Krátkeho Procesu a Juden Mordu (ktorý je mimochodom v Kokotlebovej strane) nie je a nikdy nebol nácek, kt. hlásal v textoch otvorene nenávisť voči menšinám, šíril tu v 90. rokoch xenofóbiu, rasizmus a chodil na pivo s ľuďmi ktorí vyzdvihovali napr. činy Rudolfa Heßa a ľubili si ožratí zahajlovať, ešte keď existovala Slovenská Pospolitosť tak tú Kotleba behal v gardistických uniformách aj s ďalšími tupými primitívmi z jeho terajšej ĽSNS, keby si náhodou nevedel kto to boli Hlinkove Gardy, tak internet snáď používať vieš... ale ja len fakt dúfam, že si proste len v týchto veciach fakt nevzdelaný, trolluješ, alebo si načisto jebnutý...môžeš si vybrať...
@openmindedfreak Som nevzdelaný, aj jebnutý a hlavne trollujem hlinkové gardy viem čo sú a tie nacistické prejavy tiež nemusím...ale pozri si prejavy Kotlebusa a porovnaj ich s prejavmi ktoréhokoľvek iného pričom sa zdrž nejakých rečí ohľadom ráčkovania a pod. ....
@openmindedfreak A ešte by ma zaujímalo či ti viac robili neplechu cigáni alebo nejaký holohlavci...ak si východňar, ak si niekde z "Brátisky" tak potom neviem čo tu riešime....nemal som nikdy s nimi dobré vzťahy a nenávisť voči cigánom budem mať vždy...ale teraz to už nemusím riešiť...
"Juchú, môžem v plnej vážnosti napísať hocijakú retardovanú kokotinu, pretože vzápätí ju zmažem alebo si ju ospravedlním tak, že akože trollujem. Kto som?"
Podla mňa je fašista ten, čo má problém s demokraciou, so slobodou slova a s názorom ostatných.
Zatiaľ som to postrehol len u slniečkarov.
Vytvárajú petície za zrušenie ĽSNS (aj v tomto fóre je jedna), snažia sa umlčať (zatial) 11% Slovákov, najradšej by im vzali právo voliť pretože sú nepohodlní........ vytvárajú fóra na birdzi kde sa dá hlasovať iba tak ako chcú... a podobne.
Neni nad to keď pojebaný Bratislavčan bojuje za zrušenie hliadky vo vlakoch na východe, pretože on nemal nikdy s Rómom problém a to jazdí až do Trnavy.
@Vsakpredsajaa prepáč, ale ja narozdiel od Kotlebovcov nerozdávam peniaze pre ťažko postihnutých ľudí so sumou znázorňujúcou Hitlerovský FAŠISTICKÝ znak, neútočím na nevinných ľudí len preto, že sú inej rasy alebo sex. orientácie a hlavne sa nepchám každému obyvateľovi každý prijebaný deň do zadku...
globalisti sa zameriavaju na kazdu krajinu aj na malicke na oko bezvyznamne slovensko ich ulohou je v radoch rokov az 10roci menit a postupne formovat mienku najme mladeze... fasizmus je spojenie moci statu s mocou firiem .... kotleba nieje fasista len nezapada do zidovskej hry degradacie gojimov
@vsakpredsajaa "Fašizmus je forma radikálneho autoritatívneho nacionalizmu vyznačujúca sa obsesívnymi predstavami o rozklade spoločnosti, dekadencii a o národnom potupení, snažiaca sa o dosiahnutie utopického národného znovuzrodenia."
Tu máš definíciu. To, že si označovaný za fašistu, neznamená, že musíš byť Talian. Pojem nacizmus a fašizmus majú rovnaký význam, rozdielom je, že sa začali šíriť z rozdielnych krajín.
@google123 presne tak, ale svastika je symbol nacisticky.
Zatiaľ čo fašizmus hovorí o národe, tak nacizmus o rase, árijskej rase v Nemecku, Nórsku, Švédsku, Holandsku atp.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
NA STARAS
Zatiaľ som to postrehol len u slniečkarov.
Vytvárajú petície za zrušenie ĽSNS (aj v tomto fóre je jedna), snažia sa umlčať (zatial) 11% Slovákov, najradšej by im vzali právo voliť pretože sú nepohodlní........ vytvárajú fóra na birdzi kde sa dá hlasovať iba tak ako chcú... a podobne.
@Vsakpredsajaa prepáč, ale ja narozdiel od Kotlebovcov nerozdávam peniaze pre ťažko postihnutých ľudí so sumou znázorňujúcou Hitlerovský FAŠISTICKÝ znak, neútočím na nevinných ľudí len preto, že sú inej rasy alebo sex. orientácie a hlavne sa nepchám každému obyvateľovi každý prijebaný deň do zadku...
Že fašisti neboli antisemiti kONEC NA dnes!
Hitler bola nacista, fašisti boli Taliani, ako môžeš niekoho označovať za fašistu keď ani nevieš čo to je?
Tu máš definíciu. To, že si označovaný za fašistu, neznamená, že musíš byť Talian. Pojem nacizmus a fašizmus majú rovnaký význam, rozdielom je, že sa začali šíriť z rozdielnych krajín.
Zatiaľ čo fašizmus hovorí o národe, tak nacizmus o rase, árijskej rase v Nemecku, Nórsku, Švédsku, Holandsku atp.