ak vezmeme v úvahu, že nechcem, aby ma niekto chytil, tak určite zabiť niekoho neznámeho... dlho ho sledovať aké ma zvyky a premýšľať ako, kedy, kde, pričom ak chcem zabiť seba, tak to je to najjednoduchšie a ak by som chcela zabiť mojich blízkych tak by to také ťažké nebolo, lebo by som poznala ich návyky a ak by som teda bola pevne rozhodnutá zabiť niekoho z blízkych alebo ich všetkých, tak by to ťažké nebolo, lebo by som pravdepodobne mala na to dobrý dôvod
ja by som ani jedno nedokázala. ale ak by som išla vylučovacou metodou, tak najlahšie asi niekoho neznameho, potom blizku osobu a až potom seba. podla mna pud sebazáchovi nepustí.... ved ja si ani pichnúť prst sama neviem ked si len tak chcem odmerať cukor.
jedine ludi, ktorych mam rada je tazke zabit, ved nemam na to dovod ostatnych by som pozabijala bez problemov, ale kedze to nemoze uskutocnit, tak aspon robim toto:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
teda ak človek nie je v hlbokých depresiách a tak, predsa len prekonať pud sebazáchovy
seba by som niekedy zabila s radosťou
neznameho by sa mi urcite zabijalo tazko
ale bez debaty najtazsie niekoho, koho mam rada
Ale nedokázala by som ani jedno... zbláznila by som sa