Zavisi od toho, kolko ludi sa hlasi na danu strednu skolu, ale cim lepsie mas znamky, tym je vyssia pravdepodobnost, ze prijimacky robit nebudes. U nas na gymku napriklad brali bez prijimaciek tych, ktori okrem prospechu 1,0 mali aj nejaku uspesnu olympiadu alebo vynikajuce sportove vysledky.
JA som samé jednotky nemala a vzali na obe školy, na kt. som sa hlásila bez prijímačiek... zaleží od školy, niekde máš napr. talentovky, kde ich nezaujíma priemer známok ale to čo máš v sebe...
Takéto veci moc riešiť nemusíš, stačí ak sa budeš v škole na samé jednotky snažiť, napíšeš dobre monitor, ... U každej SŠ to je individuálne, na väčšine by si príjmačky nerobil, no na niektorých možno áno... A ak by si ich aj robil, nič zlé to nieje, určite budú jednoduché, a kedže sa snažíš celú ZŠ a si so samými jednotkami, tak ich zvládneš bez problémov
Ja som nemala čisté a príjimačky som robila a robili ich aj moji spolužiaci čo mali čisté, takže to závisí od školy .. Jasné, že ked ideš na nejaký umelecký odbor tak talentovky robíš a možno teba nepríjmu s čistými a niekoho so štvorkami hej .. Čo tak zistiť si to u konkrétnej strednej školy ?
záleží od danej strednej školy. ja som na základnej mala LEN čisté jednotky a prijímačky som robiť musela. ale tam záležalo aj od monitoru a pod...takže je to individuálne.
Je to individálne,každá stredná škola má iné kritéria a vo veľkej miere to záleží aj od toho ako napíšeš monitor..napr.ja som sa hlásila na jedno gymko a tam brali 80%monitor a 20% známky... no a iné gymko bralo známky 90% a monitor mal iba 10%-tnú váhu na tom či ťa vezmú alebo nie..ide o to na akú školu sa hlásiš..každá škola má iné kritériá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
tak ci tak uc sa zide sa ti to
..kvak..
na moje gymnázium som sa dostala bez prijímacích skúšok, ale musela som spĺňať kritéria ako:
-priemer známok na vysvedčení zo všetkých predmetov (pozor! niektoré školy požadujú iba M, SJL a cudzí jazyk) do 1,1
-1.-3.miesto na krajskom, alebo vyššom kole súťaží z MAT alebo SJL
-znalosť anglického jazyka minimálne na úrovni B1+
-odporúčanie od psychológa a výsledky IQ testov
atď....
len som tým chcela povedať, že každá škola to má iné...a záleží, či chceš ísť na gymnázium, alebo "výberové" gymnázium....
sak to by este aj malupohromu ojebalo, ta bola stvrta
Môžem sa spýtať? To na aký gympel chodíš?