Na zachod , nejdes do zachodu, akoze do mysy... Ale kks, fakt, to naco ste sem davali toto? Ved ja nezaspim! Tak co je spisovna pripona??? -NE, alebo -TE? RYCHLO NIEKTO MUDRYYYYYYY...
naposledy som sa sulala na kamoske, ktora zmeisala dve slova: BUNDA a VETROVKA a volala bratovi, nech jej donesie BUNDOVKU.. D...a ze ona to tak normalne pouziva..
Fuha tu sa to rozbieha ja si myslim ze zasrate a ked nie aspon to znie lepsie a k tomu do na zachod pre mna zamna sa moze pichnut aj do zachoda a hned sa moze aj oprat cize bude mat oprane =DD
mne sa skor zasrateee hodi k napriklad ,,zasratá stolicka"(akoze od hovienka)...ale zasrana moze byt napr. ,,zasrana predavačka".takto sa mi to hodi....Podla situacie pouzijem obidvoje..ale spisovne urcite nic take neni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
idem DO doktorky alebo K doktorke
...a k tomu praniu ked niekam prídeš a povieš mám "oprané" alebo "oprate" čomu viac porozumejú
to je ako s nastvany a nastvaty/nasraty
....a k tomu zachodu....skor na zachod...
a záleží od fílingu ako to povies... alebo co ti prve pride na um