Sústredné kružnice som mala (ale veľmi slabé) a bola to borelióza. Pre istotu choď k obvodnej, nech ti zoberú krv a spravia test, pravdepodobne ti rovno dá antibiotiká.
@hellium necaka sa dlho na prejavenie boreliozy? mne raz na pohotovosti vyberali kliesta a povedali, ze tak najskorej o pol roka mozu zistit, ci z toho nieco mam alebo nie
@hoperpohroma výsledky krvného testu som mala asi do dvoch týždňov, ale v sebe som to mala v čase odberu minimálne mesiac tipujem (bola som stále unavená a zaspávala som počas dňa), tie škvrny na koži som si všimla až neskôr (v podkolennej jamke zozadu ha ha) a tak som s tým šla k lekárke...Tak možné to je. A mám dokonca pocit, že to ani nebol kliešť (lebo som si vtedy žiadneho nenašla), ale nejaký iný hmyz ma hryzol.
@wewo a zakoľko si sa znej dostal? Kolko antibiotik si pojedol ale mam pocit ze mi mizne ten fliačik ale počkam uvidim...ak by som mal priznaky pojdem k doktorovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov