Moja dobrá kamarádka ktorá má skoro 14 chodila so 16-ročným. Poslal ju k vode lebo sa s ním nechcela vyspať, potom jej povedal že sa mu už úplne zhnusila a že ju ani nechce vidieť aj keď mu nič zlé nespravila a ona mi stále neverí že je debil! Je debil?
To uz kam sme sa dostali ak ideme obeti vytikat ze je sprosta..... Ja preferujem klasicku moralnu podoru. Azda nerastie nasa mudrost vekom a hlavne skusenostami ?
tak...nie je prva ani posledna ktorej sa nieco take stalo...dobre ze to skoncilo aspon sa pouci dobuducna...teda ked uzna ze to je debil...co teda fakt je
V 13tich rokoch by som nechodila s nikým, kto má 16, vlastne ja by som v 13tich rokoch nechodila vôbec s nikým. Teraz som tak stará ako som a veľakrát uvažujem, či náhodou pre mňa nie je skoro mať. Mohla predpokladať, že v jeho veku by chcel aj niečo viac ako len sa bozkávať a vodiť za ruku.
taký 16-ročný krpec má sedieť doma, pozerať Knight rider a lepiť modely lietadielok, nie baliť malé dievčatá a ťahať ich do problémov na aké ešte nedozreli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
192 komentov
@malapohroma chcel "mlade masko" :lol:
krasna rovnica zo skveleho serialu
Divide your own age, round down, add or remove 7; anything within that range is socially acceptable
A aspon vidiet ze ako to s dnesnom mladeou ide dole vodou
@Gabushka neviem proste jej napisat dako spolu zacali chodit a bol to velmy pekny vztah nez sa stalo toto ..
@malapohroma je a poriadny Ale tvoja kamaratka je zass neuveritelne naivna, neviem co ocakavala od chalana v takom veku.
@emmka98765 Su, ale nie vsetci. A zato ze si to citala v nejakych pribehoch,kde sa potrebovali dievcatka vyplakat, to nic nedokazuje.
A možno ti len kamarátka nepovedala všetky okolnosti, aby to zvalila naňho, ktovie. Užívajte si detstvo
achach,veru teraz je to smutne ale o par rokov sa na tom zasmejete tak ako ja teraz
Blby jak mraky