Na základke som mal dvoch dobrých kamarátov a dve dobré kamarátky. Ked som nastúpil na strednu tak som akosi nemohol najst rec s nikym ale po case som si zacal rozumiet s dievcatami (hlavne s 1 skupinkou), a myslim ze oni ma maju so vsetkych chlapcov naj
Tak tie vtipy sú na úrovni 6.ročníka ZŠ nie pre 1.ročník SŠ Môžeš buď počkať, či z toho vyrastú a baviť sa s nimi až keď im vyšumí puberta.
Ďalšia možnosť je nájsť aj niečo iné,napr. inú tému -> hudba,technika atď alebo sa skúsiť angažovať do ich tém a niečo si o tom pozisťovať,nemusíš hovoriť nonstop,bude stačiť ak budú vedieť že tam si a že vnímaš ich rozhovor + občas niečo prehodíš.
Možno by si mal aj prehodnotiť tvoj postoj k nim a neodsudzovať ich hneď ako dementov (trošku to tak vyznelo)
však ak sa lepšie cítiš v spoločnosti dievčat tak prečoby si sa mal pretvarovať a traviť čas s chalanmi ak nechceš? nedáva to logiku... zato že občas spolu čakáte v šatni a nemáte o čom kecať to nevadí. nechápem že prečo maju niektorí ľudia potrebu neustále rozprávať. chvíľku potichu posedieť ešte nikoho nezabilo....
@fenoglio toto aj u nas v triede tak byvalo, chlapci riesili blbosti, ktore ma nezaujimali ... po nejakych mesiacoch viem si nieco s nimi povedat, ale aj tak sa mi klebeti lepsie s dievcatami
Neries to nasilu predsa. pod blbymi vtipkami a pubertalnou hysteriou su mozno super ludia, ale nechaj ich to najprv ukazat Na kamaratstvo s niekym si treba proste pockat, kym nepride nejaky zblizujuci moment, a na niekoho budes este roky po SS spominat s radostou, ze ho uz neuvidis. Osobne sa snazim byt slusna a mila ku kazdemu, ale ked si nemame co povedat, tak sa nejdem snazit.
Vyberám to za a), ale nevšímaj si tie reči samozrejme bolo by dobré, keby si mal aspoň jedného kamoša, lebo takto to môže prísť tvojim spolužiakom dosť divné, začú si o tebe myslieť, že si na chlapcov a to môže pejsť až k šikane . Treba si dávať pozor, lebo potom sa to s tebou bude vliecť celú strednú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Skúste nájsť spoločné záujmy, témy.
Ďalšia možnosť je nájsť aj niečo iné,napr. inú tému -> hudba,technika atď alebo sa skúsiť angažovať do ich tém a niečo si o tom pozisťovať,nemusíš hovoriť nonstop,bude stačiť ak budú vedieť že tam si a že vnímaš ich rozhovor + občas niečo prehodíš.
Možno by si mal aj prehodnotiť tvoj postoj k nim a neodsudzovať ich hneď ako dementov (trošku to tak vyznelo)
Takže ser na chalanov , šak oni ti ešte budú závidieť