Zdravím, mám jeden problém, v ten deň, keď som mal tanečnú, som večer začal mať problémy s dýchaním a bolesťami na krku, na chrbte, no všade okrem rúk a nôh. Rodičia hovoria že je to od tanečnej, a prešli už dva dni, a ja už ani nemôžem skoro dýchať preto
na toto ti poviem len jedno, syp na pohotovost a bleskom, svalovicu asi vies rozoznat od niecoho ineho, ked nemozes dychat moze to byt ix problemov nevynimajuc pneumotorax
Toto podľa opisu svalovica nie je. Pokiaľ ti to neprejde alebo sa to zhorší alebo budeš mať pocit že to už nejde vydržať tak v tom momente choď k doktorovi. Ako napísal @1 tak to môže byť všeličo. Vážne alebo menej to je jedno ale tak načo riskovať. Keď už pomaly nevieš dýchať tak to nie je len "svalovica".
Aka je to bolest? bodava? alebo tlmena?... ja som mal bodave bolesti napriklad ked velmi dlho prudko dycham napriklad po sporte (1,5 hodiny) Svalovica to nieje isto
Najpravdepodobnejsie je to zaseknuta branica. Stalo sa mi to tiez, ked som bol mensi, sedel som 2 hodiny v dost krivej polohe a ked som sa zrazu pohol, zasekla sa mi branica a ledva som mohol dychat az do vecera, potom este dalsie 2 ni ma bolel cely hrudnik ale cim dalej tym menej. Preto si treba branicu pred kazdym sportom rozcvicit cvikom, ktory sa vola dychanie bruchom - ked sa nadychujes, vypucuj brucho a ked vydychujes tak ho co najviac stiahni. To opakuj 2-3 minuty a nikdy s tym nebudes mat problem . Ale kazdopadne ti odporucam ihned navstivit pohotovost, pretoze to moze byt aj nieco ovela horsie a taketo pripady sa najlepsie likviduju uz v zarodku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov