No je to tak že mládež chodi len po krčmách a ožiera sa , ale vezmi si to tak že kam inam maju chodit. aspon u nas v meste su na každom rohu krčmy a na detske ihriska 16-ročneho pubertiaka nedostanes, MOzno len vtedy keby ho chcel ist rozbit . Takze sa im ani necudujem ze su furt v krčmach, dnesne decka nezaujima takmer nič, su znechutene zo sveta a vsetko co sa okolo nich deje. Najdu sa sice aj výnimky ale aj tie výnimky si vyrazia s kamosmi do baru, Nemaju sa kde inde stretavat.
veď čo máme robiť, keď si zoberiete skoro nič pre mladistvých nerobia čo by ich bavilo, a keď náhodou áno tak za to pýtajú nehorázne peniaze, fajn uznávam u nás postavili Skate Park a tak sa tam mladistvý zdržiavajú, ale v zime??? jasné že zalezú do krčmy alebo na net...
@Klidopido u vas aspon postavili ten skate park u nas si nasi vyzbierali polku penazi od vasade kde sa im len dalo, mali akusi dohodu z vedenim mesta že ked oni vyzbieraju urcity pocet korun ze mesto im zvyšok da a postavia to. Medzi zainteresovanými je moj známy a vyzbierali urcene peniaze ale mesto nepohlo ani prstom..boli to riesit a tam im povedali že zlyhala komunikácia..tak o čom to je?
@10 podla mna su znechutené tým, že im nie je poskytnutý priestor ja vyjadrovanie atd..pretože žiadny dospelák decká neber važne. Zabije ich akože argumentom : si v puberte o živote nič nevies a podobne. A ked je jedna partia dakych mladych faganov čo robia zle tak je už celá mládež na figu, takto sa o nás vypráva. Lezie mi to na nervy , su to len klamstva a pritom by sa konecne dospeláci mohli zamysliet že mladsie generácie od nich tu ostanu lebo oni raz zdechnú tak by mali tie decká vychovávať k lepšiemu a nie ich zhadzovať a buzerovať za to že si povedia názor.
ja trávim svoju mladosť s krčahom a pri internete je to každého osobná vec, čo robí vo voľnom čase... a mládež bola skazená vždy, len teraz má na to viacej možností.. kedysi boli na senníku veľké orgie... teraz sú všade
nechcem sa mi ale idem na diskoteku sak je štefana ... mlady ludia maju vela moznosti co robit oni si len sami vybrali tie najjednoduchsie pre nich a to internet alebo alkohol
a máme, čo iné robiť?v niektorých obciach nemáme... ďalej vo väčších mestách sú, ale to zasa nemáme nato financie... a radšej budem sedieť nonstop za notebookom a razačas pôjdem vonka so psom, ako sa večne nachľastať
Myslím, že dnešná mládež skôr pri fľaške, bongu a až s opicou pri nete A samozrejme vodnica nesmie chýbať Ale náhodou cez leto ich veľa športuje, pitie je len večerná zábavka
alovensky narodny sport je predsa z krcmy do krcmy ... a najvacsie klamstvo co moze slovak povedat je "od zajtra uz nepijem" ... ale fakt netusim kam tento svet speje ked uz aj rusi boli zdeseny z toho ako my slovaci nasaavame
ale hej..doba sa meni..mam sice len 16 ale niekedy hovorim ako moji stari rodicia..veci typu:kam ta dnesna mladez speje, a ked som bola ja malaa bolo vsetko inak..
JJ, máš pravdu... Pri internete trávim voľný čas aj ja... Vždy je dobré popísať s kamošmi, ktorých nemôžem vidieť osobne, prečítať správy, dáke články... A potom je tu ešte Lineage II
Ten pohárik u mňa nehrozí... Do krčmy zájdem akurát tak u starkej na dedine... Aj to len s kamoškou (alebo s otcom) na kofolu... sXe
Radšej sa flákam po vonku s priateľom alebo s kamoškou... Alebo sa učím...
@Yudy No veď všetko trvá, u nás sa na to tiež dlho čakalo čo si myslíš... oni zhabú peniaze ale činy nie sú žiadne väčšinou, našťastie ako máme nového primátora tak sa to prebudilo a hýbe sa to. Naozaj. Česť mu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
nemame co robit
@Yudy ja náhodou rada chodím na ihriská sak ked som bola malá také neboli....len minule aj jakasy tetuska vystartovala na nas fizlov volat
1) ucit sa ( ako keby som to ani nenapisal )
2) sportovat ( fajn na travenie volneho casu, ale cely den tym nezabijes )
3) zabavat sa ( cize zname heslo sex, drugs & rocknroll )
4) sediet za pc ( znacne asocialne, avsak internet sa cim dalej tym viac stava beznou a pomaly uz aj nevyhnutnou sucastou nasich zivotov )
vychadzajuc z tychto moznosti je preto pochopitelne, preco vacsina mladeze travi svoj cas pri pohariku alebo na internete
a na vernisáže, koncerty, do divadla, do kina, besiedky a tak...
čo ja viem, nesťažujem si.
Ten pohárik u mňa nehrozí... Do krčmy zájdem akurát tak u starkej na dedine... Aj to len s kamoškou (alebo s otcom) na kofolu... sXe
Radšej sa flákam po vonku s priateľom alebo s kamoškou... Alebo sa učím...