Spoznal som moju priateľku na diskotéke, pred cca 6 rokmi 16.10.2004. Mal som vtedy 18 ona 17. Pred nou som mal par dievčat a mesačný vzťah, pohlavný styk som však nemal. Ona chodila s jedným chalanom rok, pohlavný styk tiež nemala.Zaľúbili sme sa do seba
v prvom rade nechápem, čo ma prinútilo k tomu, že som len tak prečítala takýto dlhý text vo fóre, to sa mi obvykle nestáva, no ale teraz keď už som si s tým dala námahu tak som zistila, že vpodstate vôbec neviem, čo ti na to povedať a ako ti poradiť... toto je fakt taká situácia, ktorá chce len čas a musí sa nejako sama vyvinúť, lebo si nemyslím že by si bol schopný nejakého striktného riešenia, kedže sa to ťahá už veľmi dlho... viem že ťa to neupokojí, ale poznám viac ľudí, ktorí žijú normálne vo vzťahoch, ktoré im aspoň ako tak vyhovujú po partnerskej stránke, ale napriek tomu sa celé roky stretávajú s dávnou láskou o ktorej majú pocit, že znamenala niečo osudové, ale nejako vzájomne si to tak dodrbali, že nie je možné, aby spolu normálne fungovali... skús sa kvôli tomu netrápiť a nechať tomu voľný priebeh... myslím že čokoľvek násilné by bolo v tomto prípade na škodu... držím ti palce nech to dopadne čo najlepšie pre teba
Podla mna si ju lubil a zvykol si si na nu zaroven, aj ked ste spolu neboli, tak ste spolu boli. Ale myslim si, ze je najvyssi cas zamerat sa na inu a kym na nu zabudnes, tak sa sustredit len na svoje konicky. Cas ti pobezi rychlejsie a ten lieci vsetky rany. A co sa tyka jej, tak si myslim, ze je hlupa, ked ma jedneho priatela s ktorym udajne nespava, lebo je na to skoro (??) a popri tom spava s byvalym.
Tak to gratulujem, máte obaja vzťah a zároveň ani jeden z vás nie je verní. Vy si naozaj zaslúžite len jeden druhého a rozhodne nie ešte ťahať niekoho ďalšieho za nos. Je mi z toho zle. Ale vaša vec...
tak toto je jeden z tých divných vzťahov ...najmä, ak sa ešte oháňate slovami ako láska, ľúbiť, milovať, bojovať o jej srdce tam, kde sa to vravieť nedá ....
To ze nas "vztah" nieje normalny viem. Tak isto viem ze takto to do nekonecna neide. Moja "nova" znamost(avsak nechodime este spolu) vie o tom ze este uplne niesom vyrovnany z rozchodu s ex. To ze s nou este spim nevie.
Ja som clovek ktory berie vsetko alebo nic. Tu si aj tak bude protirecit :/. Chcem byt s nou v kontakte to je (vidiet sa, sexovat, lubit ju) alebo to uplne ukoncit t.j. ziadny kontakt. To bohuzial nedokazem. Ona lubi jeho no to co citila ku mne sa uplne nestratilo a tak ako tvrdila cele 2 roky ked bola somnou ze nevie co chce a lubila oboch asi je to tak stale. Akurat on je pre nu idealnejsi partner na vztah a ja na sex.
@n0win0u hovori tam, ze je kokot. vlastne on to este nevie, ale jebe terajsiu, byvalu ; byvala jebe terajsieho + byvaleho (cize jeho) a neviem este kto koho. nikto o nikom nevie a chce poradit, ako zasuvat do oboch bez toho, aby mal vycitky svedomia asi. porad mu.
sorry chlapce, ale ja si myslim ze ta tvoja ex presne vie co chce- teda nepredpokladam ze sa s tebou chce dat znova dokopy ale proste jej vyhovuje to ze s tebou ma dobry sex a s tym frajerom si asi rozumie po inej stranke a fakt takto to dalej nepojde
mal by si sa jej narovinu opytat co od toho vsetkeho vlastne ocakava a potom sa konecne rozhodnut
Ja by som sa na ňu tak strašne moc vyje*ala až by to pekné nebolo!! Dobre, aj ja som bola volakedy naivné dievčatko, ale tak čo je moc, to je moc...úplne ťa ťahala za nos s domnienkou, že šak on ma stále lúbi, mám uňho istotu...Holý kkt! pekne sa na ňu vyser, na tvojom mieste by som jej ešte vynadala do kurev (a to som ešte slušne napísala...totižto vytáčajú ma ludia čo sa hrajú s citmi druhých, tak preto by som to už riešila takto..)
keby ta nelubila tak s tebou nestraca cas,ten chalan je novy a ked hned od zaciatku nie je k nemu uprimna tak ho nelubi tak ako si ty lasku predstavujes.keby nebolo toho tvojho zavahania nemusela by sa s tym takto ona popasovat,vsetko je len o tom ze ty si mal takpovediac navrch ked si ju nechal a teraz potrebuje mat pocit ze ona nie je obet.
Tvoj problém je, že tvoja bývalá je prvá žena, do ktorej si bol skutočne zaľúbený. Ťahal si to s ňou tak dlho, že si teraz mylne namýšľaš, že bez nej ten pocit už nikdy s nikým iným nezažiješ. Čím skorej s ňou prerušíš kontakt, tým skorej si to uvedomíš. Ona ťa ale už dávno neľúbi, inak by s tebou takto nemanipulovala a nezraňovala ťa, keď vidí, že ťa to ničí. Ostať s ňou síce môžeš, ale len za cenu toho, že pre ňu budeš už len pre sex - aj to kto vie dokedy.
pred viac ako dvomi rokmi ti otrčila ten krk a teraz sa pýtaš, či je ešte šanca? ale inak rozmýšľam akurát nad tými vašimi novými známosťami, ktorí z toho musia byť celí nadšení. aby som odpovedala na otázku v nadpise, si idiot a doteraz si to ospravedlňoval zamilovanosťou, ktorá ťa akože oprávňuje robiť čokoľvek sebecké, čo sa ti zachce.
najdi si rychlo inu, nemusi to byt uplne vztah, do akeho stadia to nechas dojst je tvoja vec, klin sa klinom vybija, tebe bude lepsie a mozno uvidis, ze zivot je tak krajsi alebo aj nie
Fuu na tvojom mieste fuuu...asi by som to snou skoncila...kde uz ta dvoch ma..a co sa ta poblaznila???jedneho na jednu vec druheho na druhu vec..ty vole...oboch vas vyuziva a teba 2nasobne..ale rob ako si myslis ty..nie ja..sak to je len moj nazor..i tak si ho len precitas a budes robit podla seba ..ci ?? ako??
a to vážne sa takto všetko udialo ?hm ....je to komplikované ...ale ...keď ona už má iného ,kašli na to nájdi si inú ,ona ťa už podľa všetkého nechce a vyrovnaj sa s tým ....
Ukonci to s byvalou a aj tou novou - naco si s tou novou ked tu veelmi pises ze chces byvalu?... a spamataj sa laskavo... fakt otrasne. Radsej bud na nejaky cas sam, kym sa ti to lepsie ujasni.
v prvom rade by si mohol mať charakter a nebyť tretim vo vzťahu u nej a ona tretou vo vzťahu tvojom + ked ti povie, ze chce s tebou sex tak vlastne ta len nejako zneuziva, vyuziva, ked nechce nic viac nie?... tak kde si nechal ego a prečo sa necháš? povedz jej že bud alebo....
Sexujte spolu ďalej... mne príde úplne normálne že si vyhovujete v posteli ale nie vo vzťahu aj to sa stáva..
a tiež viem pochopiť čo sa teraz deje v nej, keď s tebou spáva a s iným chodí.
A pre vysvetlenie toho pocitu čo máš ty,.. je to tým že to bola tvoja prvá! Nech si každý hovorí čo chce, je to veľmi podstatné a odvíja sa od toho viacero vecí aj tie citové. Je možné že ju ľúbiš ale myslím si, že tento cit sa časom vytratí, možno keď spoznáš niekoho kto ti bude schopný poskytnúť aj sex aj vzťah v jednom a možno tomu stačí iba čas.
Prajem Ti, aby sa toto vaše stretávania skončilo takým prirodzeným poľavovaním až zistíte že už nemáte dôvod na žiadne stretnutia a nikomu tým neublížite
Vykašli sa na nu je to necharakterna osoba ,ktora nestoji o to aby si sa o nu snazil.A predsa sancu ktoru si mal si už davno premrhal.Zeny su ako elektricky jedna odide ,druha pride....
je tu mozne ze ju lubis....ale ..na tvojom mieste by som s nou uz sex nepraktizovala...nech sa ona k tebe doplazí s tym ze jej chybas a podobne veci...nemoze si predsa s tebou robit co ona chce,, mysli si ze ta ma omotaneho okolo prsta..maj odvahu a povedz jej ze takto to dalej nejde..ved predsa mas priatelku ona priatela..nieje to trochu krute voci druhej strane?!
@2@hajzelbaba Tvoje názory sa mi strašne páčia a prajem im to isté, zdielam tvoj názor.
@42@wewo To sa ma trošku dotýka tým vekom, všetkých nemusíš hádzať do jedného vreca. Ale k veci:
Keď som to čítal ja, povedal som si ako takí egoistickí kokoti môžu ešte žiť. Ona myslí len na seba, chce sex a a určite jebala s obomi. Stačí si prečítať komentár číslo @2 3 a ak mi tu niekto bude naivne tvrdiť že za dva roky nespávala zároveň s obomi, nech sa dá liečiť. A chlapec čo sa tu vylieva na birdzi, mal by si sa trošku spamätať. To čo robíte nie je normálne a už nie si puberťák, mal by si sa k sexu stavať ako dospelý človek a nie sa zajebávať tam, kde to nemá zmysel. Sám si určite cestu, ale normálnu konečne.
@52@chevro Ja si nepamätám svoje meniny a žijem. Podľa mňa je teneto chlapec nejaký psychoš ktorý sa nevie spamätať z dlhého vzťahu. Jednoducho komplex, bol a stále je zaťažený na jedného človeka.
VERDIKT? TOTO LASKA NIE JE! Zobuď sa, neľúbiš. Si skôr slepý.
Obaja ste na vine tomu, kam to vsetko dospelo.To, ze si sem napisal je len prejavom toho, ze sa zrejme asi nemas s kym podelit o svoje trapenie, ktore si v podstate sposobujes sam.
Tak ako ti pisu vyssie v komentaroch, tak aj ja som toho nazoru, ze si na to dievca zatazeny. Daj si cas a nestretavaj sa s nou, alebo ak uz tak velmi chces, tak sa s nou stretni, ale nie pod zamienkou sexu. Este by ma zaujimalo, ci sa naozaj chce s tebou stretavat len kvoli sexu alebo to beries len ty tak , pretoze si si este s tou novou nevrzol.
To, ze s tebou este spi je bud prejavom lutosti voci tvojej osobe, spomienkam a lepsiemu sexu s tebou ako s terajsim, alebo je fakt necharakterna kurva.
Vsetko vo vztahoch je o komunikacii a pochopeni. No ked nekomunikuje a nechape niektora zo stran v konverzacii tak asi tazko sa najde nejake riesenie a potom sa ludia prezentuju na verejnosti aj takto a sami si sposobia to, ze vyzeraju ako idioti v ociach druhych ludi .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Lenže... máš 24 (ak toľko máš naozaj) a pýtaš sa na internetovom fóre ako s ľúbostným životom? Nie je ti blbo?
Btw, inteligencia a nymfomanské sklony sa nevylučjuú
Nemá to zmysel
ale páči sa mi tam to slovo kôľi
a suhlasim s @hajzelbaba - ou
je mi z toho smiešne zúfalo
Ja som clovek ktory berie vsetko alebo nic. Tu si aj tak bude protirecit :/. Chcem byt s nou v kontakte to je (vidiet sa, sexovat, lubit ju) alebo to uplne ukoncit t.j. ziadny kontakt. To bohuzial nedokazem. Ona lubi jeho no to co citila ku mne sa uplne nestratilo a tak ako tvrdila cele 2 roky ked bola somnou ze nevie co chce a lubila oboch asi je to tak stale. Akurat on je pre nu idealnejsi partner na vztah a ja na sex.
@quatro tebe urobili lobotomiu alebo co?
k teme : tvar sa, ze o nicom nevies.. mam pocit, ze to bude fungovat u teba
mal by si sa jej narovinu opytat co od toho vsetkeho vlastne ocakava a potom sa konecne rozhodnut
inak tie dátumy sú v príbehu veľmi podstatné?
17.8.2006 som mal nadherny sex v aute
novu som ešte nepretiahol, ak si čítala poriadne, vieš že s nou nechcem nič viac riešit, pokým nebudem vyrovnaný s rozchodom s ex.
vycuvaj z kruhu, vycuvaj z kruhu!!!
a jak môže byť niekto obeť preto, že si vyberá z viacerých chlapov??? tak to by som ja a x ďalších báb tu bola maximálna obeť ....
hentaké kurvy sú najlepšie potom sa čudujú, že majú brucho alebo kvapavku
1) sexuálny život je zrkadlom lásky
2) priateľka sa nikdy nepožičiava (na stretnutie si mal ísť s ňou)
3) prestante spolu sexovať buď chlap a daj jej na výber buď ty alebo on
4) ak si vybere jeho tak si nájdi inú, žien je chvala bohu na svete o +/- 25% viac ako mužov takže sa újde každému a ešte aj ostane
5) @karcina vraví múdro, nechaj si to ujasniť v lebeni a buď medzi kamošmi kým sa ti ujasní že vlastne existujú aj iné ženy
Robíš také chyby, že to by som ani ja v osemnácke neurobil
Sexujte spolu ďalej... mne príde úplne normálne že si vyhovujete v posteli ale nie vo vzťahu aj to sa stáva..
a tiež viem pochopiť čo sa teraz deje v nej, keď s tebou spáva a s iným chodí.
A pre vysvetlenie toho pocitu čo máš ty,.. je to tým že to bola tvoja prvá! Nech si každý hovorí čo chce, je to veľmi podstatné a odvíja sa od toho viacero vecí aj tie citové. Je možné že ju ľúbiš ale myslím si, že tento cit sa časom vytratí, možno keď spoznáš niekoho kto ti bude schopný poskytnúť aj sex aj vzťah v jednom a možno tomu stačí iba čas.
Prajem Ti, aby sa toto vaše stretávania skončilo takým prirodzeným poľavovaním až zistíte že už nemáte dôvod na žiadne stretnutia a nikomu tým neublížite
@42 @wewo To sa ma trošku dotýka tým vekom, všetkých nemusíš hádzať do jedného vreca. Ale k veci:
Keď som to čítal ja, povedal som si ako takí egoistickí kokoti môžu ešte žiť. Ona myslí len na seba, chce sex a a určite jebala s obomi. Stačí si prečítať komentár číslo @2 3 a ak mi tu niekto bude naivne tvrdiť že za dva roky nespávala zároveň s obomi, nech sa dá liečiť. A chlapec čo sa tu vylieva na birdzi, mal by si sa trošku spamätať. To čo robíte nie je normálne a už nie si puberťák, mal by si sa k sexu stavať ako dospelý človek a nie sa zajebávať tam, kde to nemá zmysel. Sám si určite cestu, ale normálnu konečne.
@52 @chevro Ja si nepamätám svoje meniny a žijem. Podľa mňa je teneto chlapec nejaký psychoš ktorý sa nevie spamätať z dlhého vzťahu. Jednoducho komplex, bol a stále je zaťažený na jedného človeka.
VERDIKT? TOTO LASKA NIE JE! Zobuď sa, neľúbiš. Si skôr slepý.
Tak ako ti pisu vyssie v komentaroch, tak aj ja som toho nazoru, ze si na to dievca zatazeny. Daj si cas a nestretavaj sa s nou, alebo ak uz tak velmi chces, tak sa s nou stretni, ale nie pod zamienkou sexu. Este by ma zaujimalo, ci sa naozaj chce s tebou stretavat len kvoli sexu alebo to beries len ty tak , pretoze si si este s tou novou nevrzol.
To, ze s tebou este spi je bud prejavom lutosti voci tvojej osobe, spomienkam a lepsiemu sexu s tebou ako s terajsim, alebo je fakt necharakterna kurva.
Vsetko vo vztahoch je o komunikacii a pochopeni. No ked nekomunikuje a nechape niektora zo stran v konverzacii tak asi tazko sa najde nejake riesenie a potom sa ludia prezentuju na verejnosti aj takto a sami si sposobia to, ze vyzeraju ako idioti v ociach druhych ludi .