styroch naraz? tak akoze mam tolko rokov co ty a az na tolko blba nie som tak sa trochu cudujem.....ak o tom vsetci vedeli tak je to len zvratene ak nie tak si uplne primitivna
pockat neviem ci to chapem...mala si styroch chalanov a s jednym si sa rozisla, takze mas este celych troch chalanov a pytas sa nas ci je to normalne tak?... kks to jak s parkami v nedelu na ranajky...ako sorry, ale tak mi to pripada...
@14 nie som kurva.V 14 r som začala chodiť s chalanom a potom som jeho dala kopačky.lebo je maniak do pc.V 14 a pol rsom chodila s druhým chalanom a mna nechal...si našiel inu...Teras v 15 a pol r cez leto som začala chodiť s tretim chalanom ale mi dal kopačky lebo ku mne viac neciti.
myslim ze je cisto primitivne vobec to riesit...ludia--milovat znamena davat tomu druhemu slobodu...davat mu moznost byt stastnym a aj chciet aby ten clovek bol stastny...nezalezi na počte..privlastnovat si niekoho je uplna stupidita...kazdy je na tejto planete sam ..len su tu vsetci dookola aby tu sprijemnovali zivot...laska je davat stastie slobodu vsetkym..nie obmedzovat..privlastnovat...ziarlit a podobne primitivne zalezitosti...uz konecne by ste to mohli pochopit..sme tu jeden pre druheho ..tretieho ...stvrteho..atd...nie len pre jedneho..a ked ano...strasne obmedzeny uhol pohladu
tak necitala som ostatne komenty, ale urcite to nie je normalne preboha!!! ...ved by si mala chodit len s niekym koho mas rada, s kym chces byt stale, a nie so 4 roznymi a kazdeho ojebavat, ze ho mas rada atd. ...to je podla mna ubohe ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
konkretne v @3
v 15 chces najst toho praveho.. a to si doteraz stretla len mizive % muzov, ktorych stretnes za zivot
tak si este mlada...vy to proste potrebujete prestriedat
a teraz k teme: nehovoria ti ze si kurva?