Neviem či si dotyčný robí len srandu,objednala som si z netu - bazar.sk Mobil stál ma 100eur prišiel dobierkou,ju som vyplatila a ked som otvorila balík bola tam krabica a vnej nejaký starý mp3 prehrávač ???? čo mám robiť? dala som 100eur za mp3 prehr
jasné že to je možné, stáva sa to každú chvíľu dokonca aj bratovi sa to raz stalo a vrátili mu peniaze iba preto že otec je policajt a vybavil to inak by sa mu na to vysrali
@nikaaa236 za prve-preco vobec objednavas mobil z internetu, a naviac z bazaru? taketo veci by sa mali kupovat len v normalnych obchodoch.ach kedy sa ludia poucia...
a za druhe- tazko povedat,nemate ziadnu zmluvu ani nic, je to len tvoje slovo proti jeho.obavam sa ze ak nemas nejake kontakty ako napr.@1 , tak velku sancu nemas
100eurová dobierka to je fakt rozumné? čo si čakala? dúfam že to bol "IPHONE 5" a ty si hneď skočila po lacnom tovare.Ojeby sú všade,mala si hľadať mobil vo svojej lokalite.Polícia no jasné,a máš nejaký dôkaz že ti neposlal naozaj ten mobil? On môže tvrdiť že ti poslal to čo si chcela a ty nemáš nič na obranu.Slovo proti slovu,šanca je stále ale tu je naozaj malá podľa mňa.
Ja neviem preco ludia na zaciatku nepreskusaju cloveka ci je ochotny sa vobec stretnut osobne. Ja to tak robim ci je z Kosic ci je z BB ci je z TT. Necham ich povedat z akeho su mesta a ja odpoviem ze som z neho tiez a trvam na osobnom stretnuti. Takto som odfiltrovala neskutocne mnozstvo odpadu a nikdy som nemala problem s niecim z bazaru
do 350€ je to iba priestupok, avsak predmet predaja je zmazany a je to iba slovo proti slovu. proste si naletela, na policii s tym nic nespravia, pretoze to nieje trestny cin. Vidina lacnych nakupov cez bazar je lakava, ale riskantna. Bohuzial, naletela si. Ale ako sa hovori, clovek sa uci na vlastnych chybach, nabuduce si das pozor.
Ja neverím.. toto musí byť fake.
Toľko krát tu už bolo jak dakto takto niekoho ojebal že neverím že sa furt najde dakto tak hlúpy že sa nechá takto ľahko ojebať. Ale fakt ja normalne asi začínam predavať kamene v krabiciach od iPhoneu šak to normalne biznis.
Piči kazdy pojebany tyzden je tu takéto fórum . Keď uz kupujem mobil z bazarutak si ho nedam poslať nadobierku kurva . Ale si najdem niečo z okolia kde byvam nie ? Teraz mozes plakať, ze si prišla o 100€ a nad tým v @9 som rozmyslal aj ja (sorry za nadavky)
@kosmiklove ta adresa nemoze byt fake, lebo inak by mi na poste nevydali tych 100e.. dobierka je na adresu alebo na ucet, a mna aj niekedy kontroluju ci som dal spravnu adresu, podla obcianskeho..
ja k tomu ani nemám čo povedať lebo komentáre nadomnou sú dosť výstižné. ale len tak mi napadlo, že za 100 € si už vieš kúpiť aj solídny čisto nový telefon. nechápem ľudí čo kupujú 300 eurový mobil použitý z bazaru za stovku.. radšej mať nový aj so zárukou, aj ked to nebude iPhone 5 ani Samsung galaxy note 2... ale aspoň mám istotu že to bude mobil!!!
nerad ti to hovorim ale mala si si tento tovar skontrolovat este pri kurierovi ci neni poskodeny a ci tam je to co tam aj ma byt, vtedy sa to este da riesit odoslanim naspat bez zaplatenia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a za druhe- tazko povedat,nemate ziadnu zmluvu ani nic, je to len tvoje slovo proti jeho.obavam sa ze ak nemas nejake kontakty ako napr.@1 , tak velku sancu nemas
Toľko krát tu už bolo jak dakto takto niekoho ojebal že neverím že sa furt najde dakto tak hlúpy že sa nechá takto ľahko ojebať. Ale fakt ja normalne asi začínam predavať kamene v krabiciach od iPhoneu šak to normalne biznis.