Od konca leta sa stretávam s jedným chalanom. Predstavila som ho svojej partii (strávili sme spolu silvestra), on ma zas predstavil svojim najlepším kamošom. Ľudia nás chápu ako pár ale my sa prezentujeme ako ´kamoši´... Pusy už boli avšak...len tie letné
letne pusy su na krk a pery a zimne pusy su potom kde
a preco on sa ma pohnut o krok vpred? ty nevies pridat plyn vo vztahu a naznacit mu ze chces nieco viac alebo co? preco stale cakate ze chlap bude robit prve kroky... on to mozno tiez tak berie, ze ty sa neprejavujes, ze by si chcela viac tak on netlaci na pilu...
@cage8 narovinu sa ho spýtaj, ako to berie, tieto domýšľacie veci nemám rada, každý považuje za začiatok vzťahu niečo iné, preto sa narovinu spýtaj, ja sa aj chalanov čo ma volajú von, pýtam, že či je to rande alebo nie
súhlas s @9 sa ho spýtaj.
ja som sa tiež s frájom asi mesiac takto vláčila ale ja som sa ani nezaoberala tým či sme vo vzťahu. a potom ho moja kamoška predstavila jej kamošom, ako môjho frája a ja som sa ho potom pýtala či sme frajeri a on, že však áno. že podľa neho sme už mesiac frajeri a ja, že ok
@greyness@14 neviem cim to je, ale uplne mi to takto pride ze chlapi to ovela skor beru takto, ze akoze dvaja spolu chodia.
teda vyjadrujem sa ako tatar, ale proste ze ked sme zacinali s frajom spolu chodit, tak on si asi mesiac skor myslel ze spolu chodime
Ľudia tuším v tejto dobe nemajú vlastný rozum a každý nezmysel musia riešiť cez fóra. Podľa mňa by si vekovo mala byť natoľko vyspelá aby si vedela triezvo logicky uvažovať a nájsť odpoveď.
Ale keďže sa mi pečie ryba tak idem analyzovať Takže za prvé ano je to kamarátsky vzťah. Dôvodov prečo he to tak ako je tak tých je viacero. Za 1. nemal dievča asi je v tvojom veku, neskúsený nesmelý, z jeho reakcií a správania by si mohla vedieť usúdiť, že aké city v ňom prevládajú a či chce niečo viac. Ďalšia možnosť je, že sám nevie čo chce alebo sa bojí viazať (za tým môže byť zlá skúsenosť). Jediná možnosť keďže to ty takto vnímaš tak treba sa priamo baviť. Nechápem o čom môžete spolu viesť konverzáciu ak aj vzťahy a vás navzájom nerozobèráte. Veď sa porozprávajte o tom ako to ty vidíš a ako on a hlavne si premyslite čo chcete. Hlavne zbytočne sa nenaväzuj ak to nemá veľkú budúcnosť. Teraz by si si skôr mala položiť otázku: Ako si predstavuješ svoju budúcnosť a čo chceš dosiahnúť
co takto sa ho na to spytat narovinu ? ja som sa takto casto dojebla ze chalan si myslel ze chcem s nim nieco riesit... radsej je ked si to hned na zaciatku pekne vysvetlite a bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
no a ked uz to vies, tak ho mozes kludne znasilnit :letim:
a preco on sa ma pohnut o krok vpred? ty nevies pridat plyn vo vztahu a naznacit mu ze chces nieco viac alebo co? preco stale cakate ze chlap bude robit prve kroky... on to mozno tiez tak berie, ze ty sa neprejavujes, ze by si chcela viac tak on netlaci na pilu...
ja som sa tiež s frájom asi mesiac takto vláčila ale ja som sa ani nezaoberala tým či sme vo vzťahu. a potom ho moja kamoška predstavila jej kamošom, ako môjho frája a ja som sa ho potom pýtala či sme frajeri a on, že však áno. že podľa neho sme už mesiac frajeri a ja, že ok
*letné a zimné pusy
Ano, myslienkove pochody ti moze objasnit ten chlapec.
teda vyjadrujem sa ako tatar, ale proste ze ked sme zacinali s frajom spolu chodit, tak on si asi mesiac skor myslel ze spolu chodime
a teda bolo to dávno ale podvedome to tak beriem stále