@8 bull s vodkou je veru riadna svina. Vzdy, ked sme si to s kamosom objednali, prebudili sme sa s oknom o 5 rano niekde na diskoteke, ako nas budil vyhadzovac.
som si myslela, že budem abstinent, ale tak týždeň aj pol a už ma to prestáva baviť, takže asi dnes pijem.
ale poznám 20 ročného chlapca, ktorý nikdy ani neochutnal alkohol...a príde mi to trochu zvláštne až prehnané, že ani neochutnal. že ja neviem, napr. na stužkovej kde sa dáva prípitok tak on sa just nenapil, a pod., ale zase mi týmpádom príde ako zaujímavý človek.
a poznám viac ľudí, ktorí si po zlej skúsenosti s alkoholom už nechcú dať ani pivo. podľa mňa by človek mal občas piť, aby sa mu nestalo, že bude úplne nezvyknutý na alkohol, potom bude na tajnej misii kde bude musieť predstierať že je niekto iný kto bežne popíja a potom misia nevyjde lebo sa spije z malého piva. alebo že doňho násilne niečo nalejú. alebo mu vpichnú do žily alkohol a nechajú ho ležať na ulici. áno, kedysi som čítala veľa krimináliek.
bola som abstinent este do septembra tohto roku (ale fakt zaryty), potom som zacala pit az sa to zvrtlo zlym smerom ale teraz to chcem zase obmedzit a znizit frekvenciu
Nie som abstinent, lebo pri príležitostiach ako narodeniny alebo silvester si dám. Ale nepijem tak, že sa plazím po zemi domov ogrcaná a ponížená. No a tie každopiatkové chlast zábavy v baroch moc neuznávam
Nikto tu nie je abstinent, preto že abstinent je človek ktorý je závyslí na alkohole a nemože, alebo nechce už viac ani kvapku vypiť, vtedy je to abstinent...Tak že každý kto si dá občas čo len pivo, či akýkoľvek iný alkohol nie je abstinentom
@burble záleží od toho o aký druh abstinencie ide, nemusí to byť práve alkohol, no tak či tak, abstinent je človek ktorý to už skúsil, človek ktorý nikdy nevyskúšal , nemože byť abstinent
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ale poznám 20 ročného chlapca, ktorý nikdy ani neochutnal alkohol...a príde mi to trochu zvláštne až prehnané, že ani neochutnal. že ja neviem, napr. na stužkovej kde sa dáva prípitok tak on sa just nenapil, a pod., ale zase mi týmpádom príde ako zaujímavý človek.
a poznám viac ľudí, ktorí si po zlej skúsenosti s alkoholom už nechcú dať ani pivo. podľa mňa by človek mal občas piť, aby sa mu nestalo, že bude úplne nezvyknutý na alkohol, potom bude na tajnej misii kde bude musieť predstierať že je niekto iný kto bežne popíja a potom misia nevyjde lebo sa spije z malého piva. alebo že doňho násilne niečo nalejú. alebo mu vpichnú do žily alkohol a nechajú ho ležať na ulici. áno, kedysi som čítala veľa krimináliek.
@flysser abstinent je ten človek ktorý viac ako tri roky nevypil ani kvapku alkoholu. Nie len závislí.
pijem iba pivko, aj to len s priatelom a našim kamarátom