Ak toto číta nejaká dobrá duša čo nevie čo s peniazmi mám pre ňu návrh - túžim ísť študovať do zahraničia ale rodičia na to nemajú a štipendiá na tieto programy už nie sú Ja fakt už nwm čo robiť stále podávam loto, šetrím si a pod. ale nič vďaka ak
Aj ma trochu prekvapilo toľko negatívnych komentárov. Nenechaj sa odradiť a choď si za tým, všetko sa dá, keď sa chce
Veľa ľudom sa to už podarilo. Viem minimálne o dvoch prípadoch. Raz to bolo formou crowdfundingovej kampane, druhý krát jedno dievča zo SR (tuším študovalo na Harvarde) pobehalo firmy v okolí jej bydliska a hľadalo sponzorov, blog som teraz lenivý hľadať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
si to daj na kickstarter a vymysli si srdcervuci pribeh, ze si imigrant z bukekele abo co
Ale si len posraty troll takze nic
Tí vedia repovať, hrať basketbal a utekať. Čo dokážeš TY?
Podávaním loto nič neušetríš. Hľadaj si prácu resp. brigádu.
Za ten čas, ako tu píšeš, si mohol byť na nočnej.
Veľa ľudom sa to už podarilo. Viem minimálne o dvoch prípadoch. Raz to bolo formou crowdfundingovej kampane, druhý krát jedno dievča zo SR (tuším študovalo na Harvarde) pobehalo firmy v okolí jej bydliska a hľadalo sponzorov, blog som teraz lenivý hľadať...
Držím palce
Toto nebolo velmi pekne pan buduci psycholog
Ked nad tym rozmyslam, vidim ako z teba obcas srsi nenavist voci ostatnym ludom..
Tazke detstvo? Bol si v kolektivoch outsider?